CELEBRITIES

Ποιοι είναι οι διάσημοι νονοί του Νάσου Παπαργυρόπουλου

Ένας από τους παίκτες των Διασήμων που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Για πολλούς ήταν η έκπληξη του φετινού Survivor αφού η συμπεριφορά του ο τρόπος που αντιμετωπίζει κάθε δύσκολη ή εύκολη κατάσταση που προκύπτει είναι παραδειγματικός.

Ο Νάσος είναι ο μεγαλύτερος γιος του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου και αυτή είναι μάλλον μία πληροφορία που ήδη ήξερες. Αυτό που δεν ήξερες είναι τα ονόματα των διάσημων νονών του.

Οι επίσημοι νονοί ήταν δύο, όμως μία παρέμβαση της τελευταίας στιγμής ανέβασε τον αριθμό στους τρεις. Ο πιο γνωστός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, στενός φίλος του πατέρα του. Η δεύτερη είναι η Αλέκα Καννελίδου.

Στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου μάθαμε και το αστείο περιστατικό που συνέβη κατά το μυστήριο. Τη στιγμή που λάδωναν το μωρό η Ρένα Βλάχοπούλου, που ήταν καλεσμένη, είδε ένα σημείο αλάδωτο και έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

NDP Photo Agency

 

Η βάφτιση δεν έγινε σε κολυμπήθρα αλλά μέσα στη θάλασσα, μπροστά από το μαγαζί «Αστέρια», που είναι υπό την ιδιοκτησία του πατέρα του.

«Εγώ δεν μεγάλωσα μεταξύ γιατρών, μεγάλωσα ανάμεσα σε καλλιτέχνες. Στο να ακολουθήσω, λοιπόν, την τέχνη ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι στα πολύ παιδικά μου χρόνια οι αναφορές μου ήταν καλλιτεχνικές. Νονός μου είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος. Λες να έπαιξε ρόλο το λάδι;» έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.