CELEBRITIES

Ο Ηλίας Γκότσης δεν είναι ο νέος Ντάνος. Και να η απόδειξη

Ο νέος Survivor ακούει στο όνομα Ηλίας Γκότσης και επιβεβαιώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πως οι «Διάσημοι», αποδεικνύονται λιγότεροι δημοφιλείς στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού που πάντα βρίσκει κάποιο νέο πρόσωπο να στηρίξει και να αναδείξει. Ο Ηλίας φωτογραφήθηκε για το Down Town που κυκλοφορεί και μίλησε για τη νίκη, την εμπειρία του Survivor και τις... συγκρίσεις.

Όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον προκάτοχό του, τον Γιώργο Αγγελόπουλο, εκείνος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν μπαίνει στη διαδικασία σύγκρισης. «Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Η μόνη ομοιότητα που μπορεί να υπάρξει μεταξύ μας είναι ότι είμαστε και οι δύο νικητές του Survivor» σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει σε σαπουνόπερα

Ο Ηλίας δεν σκοπεύει όπως λέει να εξαργυρώσει την δημοσιότητα με οποιοδήποτε τρόπο. «Εάν έπρεπε για κάποιο λόγο να είμαι γνωστός, θα ήθελα να είναι για κάτι πάνω στο αντικείμενό μου, γι’ αυτό που έχω σπουδάσει και αγαπάω» τονίζει για την γυμναστική και τον πρωταθλητισμό που τον κέρδισαν από το πρώτο λεπτό. «Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει αυτό το πράγμα, να παίζει σε σαπουνόπερα» προσθέτει απαντώντας στο ενδεχόμενο να αποδεχτεί πρόταση ανάλογη με του Ντάνου, που φέτος εμφανίστηκε στο «Τατουάζ».

Τέλος, ο νικητής του reality επιβίωσης απέκλεισε την πιθανότητα να τον δούμε και στην τηλεόραση ως παρουσιαστή, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!