CELEBRITIES

Τα παιδιά του Stranger Things έκαναν το καλύτερο δώρο σ’ έναν λυπημένο fan της σειράς

Jordan Strauss/Invision/AP

Οι ηθοποιοί του "Stranger Things" έκαναν το «θαύμα» τους κάνοντας ευτυχισμένο ένα μικρό θαυμαστή της σειράς, ο οποίος περνούσε τα πιο άσχημα γενέθλια της ζωής του ή τουλάχιστον έτσι πίστευε μέχρι εκείνη την ώρα. Ο λόγος;

Ο μικρός Aaron Alambat είχε οργανώσει για τα γενέθλιά του ένα θεματικό πάρτι με άξονα την αγαπημένη του σειρά. Διακοσμητικά σε τοίχους, ειδικές κανάτες για τους χυμούς, μια πανέμορφη τούρτα με μεγάλα μαύρα γράμματα να γράφουν “Stranger Things” διαμόρφωναν το σκηνικό. Το χαμόγελο του μικρού ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του για πολλές ώρες, μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι κανείς συμμαθητής του δεν επρόκειτο να έρθει στο πάρτι. Η χαρά του Aaron έσβησε απότομα.

Η μεγάλη του αδερφή Ayen, όμως, είχε άλλη γνώμη γι’ αυτό. Αποφάσισε μέσα από ένα tweet να «κράξει» τους συμμαθητές του μικρού, συνοδεύοντάς το με μερικές φωτογραφίες από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πάρτι.

 

Η ίδια, ωστόσο, δεν χρησιμοποίησε κάποιο hashtag ή κάποιο όνομα ηθοποιού προκειμένου να προωθήσει περισσότερο το tweet της. Παρόλα αυτά, ο κόσμος το έκανε viral και κάπως έτσι έπεσε στην αντίληψη των ηθοποιών της σειράς.

Συγκεκριμένα, η Millie Bobby Brown, που υποδύεται την Eleven, ανταποκρίθηκε πρώτη στο tweet της Ayen λέγοντας: «Τί;;; Λοιπόν, μπορείς να πεις σε όλους πως εκ μέρους του καστ του Stranger Things όλοι θα είχαμε έρθει στο πάρτι. Πιστεύω ότι είσαι καταπληκτικός και την επόμενη χρονιά περιμένω πρόσκληση…παρακαλώ;»

 

Η Ayen απάντησε σε κλάσματα δευτερολέπτου: «Φυσικά Millie, ο Aaron σ’ αγαπάει, εσένα και όλο το καστ». Ο Gaten Matarazzo συνέχισε να κάνει ολοένα καλύτερα τα γενέθλια του μικρού στέλνοντας κι ο ίδιος tweet «Θα είμαι κι εγώ εκεί, φέρνω την τούρτα». Η Cara Buono και η Shannon Purser συμπλήρωσαν το καρέ των ηθοποιών που έδειξαν την αγάπη τους στον Aaron με τις ευχές και τα λόγια τους.

 

Ο μικρός πέρα από τη δημοφιλία που κέρδισε, πέρασε όπως φαίνεται τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του μέχρι στιγμής. Ποιος ξέρει πόσα «περίεργα πράγματα» τον περιμένουν ακόμα;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP