CELEBRITIES

Κατερίνα Στικούδη: Η “παραμόρφωσή” για το νέο της video clip και οι απίστευτοι διάλογοι στο Instagram

Instagram/stikoudikaterin

Αγνώριστη εμφανίζεται στο νέο της video clip για το τραγούδι της «Botox» η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια που έχει μοιραστεί και στο παρελθόν video από τη διαδικασία με χρήση επαγγελματικού μακιγιάζ ειδικών εφέ την μεταμόρφωσή της σε γυναίκα που έχει υποστεί υπερβολικές πλαστικές, αποφάσισε με αφορμή την κυκλοφορία του video clip να μοιραστεί κάποια video με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ωστόσο δεν ξέρουμε αν είχε υποπτευθεί τι θα ακολουθούσε.

#BOTOX #Newclip #out_now #watch_now #youtube #my_channel by Alaxouzoi brothers

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on

 

«Κακώς έκανες μπότοξ», «Έγινες χάλια», «Είσαι σαν πρόβατο» και άλλα τέτοια «κολακευτικά» σχόλια ξεπήδησαν από διαδικτυακούς «φίλους» της τραγουδίστριας με το που μοιράστηκε το πρώτο video. Κάποια απο τα αμέτρητα σχόλια, μπορείς να δεις παρακάτω. Και παρόλο που η περιγραφή ενημέρωνε πως πρόκειται για ένα νέο video clip τα αρνητικά σχόλια συνέχιζαν να πέφτουν βροχή με την τραγουδίστρια να απαντά κάθε φορά ενημερώνοντας για την οπτικοποίηση του νέου της τραγουδιού. Η Κατερίνα Στικούδη επέδειξε τεράστια υπομονή απέναντι στους γνωστούς κριτές του διαδικτύου που πρέπει οπωσδήποτε να σχολιάσουν τον καθένα για την εμφάνισή του, απαντώντας ξανά και ξανά.

Σε κάποιους αφιέρωσε κι ένα σχόλιο παραπάνω.

 

Ακόμα και fan της Κατερίνας Στικούδη έσπευσαν να της δηλώσουν πως παρά την αλλαγή στην εικόνα της εκείνοι συνεχίζουν να την αγαπούν, με εκείνη να μπαίνει και πάλι στη διαδικασία.

 

Στο τέλος, αφού μάλλον είδε και απόειδε μοιράστηκε δύο ακόμα video, ένα από το παρασκήνιο της μεταμόρφωσής της στα χέρια των αδερφών Αλαχούζων, κι ένα ακόμα με την εξής περιγραφή: «Για αυτούς που συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν, το βίντεο κλιπ #BOTOX. Καλησπέρα σας, καλό βράδυ και καλή βραδιά».

Γεγονός είναι ότι το να κατακρίνεις κάποιον είτε για την φυσική του εμφάνιση είτε για το δικαίωμά του να επιλέγει πώς θέλει την εμφάνισή του ο ίδιος, είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα social media και την κοινωνία μας εν γένει. Η Κατερίνα Στικούδη απλά πήρε μια γεύση από αυτό, και το διαχειρίστηκε με τρόπο που της αξίζουν συγχαρητήρια.

Το τραγούδι όπως κατάλαβες σχετίζεται με τη ματαιοδοξία και την εμμονή στην εξωτερική εμφάνιση. Τη μουσική και τους στίχους του έχει επιμεληθεί ο Dj Rico, ενώ το video clip γυρίστηκε υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Παπαδάκου.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/stikoudikaterin