CELEBRITIES

Έξαλλη η Κατερίνα Στικούδη με ψεύτικο tweet

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Sir Christopher Lee ”έφυγε” στα 93 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του μια αξιοζήλευτη καριέρα και αποτελώντας το σημείο έμπνευσης και το παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νεότερους ηθοποιούς.

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του σημαντικού ηθοποιού, κάποιος θέλησε να κάνει μια κακής αισθητικής ”πλάκα” στην Κατερίνα Στικούδη. Μέσα από ψεύτικο προφίλ στο twitter, έγραψε: ”Έφυγε από τη ζωή ο Christopher Lee… Κρίμα… Ο κινηματογράφος και ο χώρος του καράτε έχασαν ένα μεγάλο κομμάτι του”.

Αμέσως, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι το έγραψε η ίδια η τραγουδίστρια. Το ”τιτίβισμα” αναπαράχθηκε από κάποια μέσα, αλλά και από χρήστες του twitter.

 

Εμείς επικοινωνήσαμε με την Κατερίνα Στικούδη, η οποία είναι πολύ θυμωμένη με ό,τι συνέβη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος κάνει ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά της και γράφει πράγματα που δεν ισχύουν ή ανοησίες απλά για να την εκθέσουν, όπως μας λέει.

”Δυστυχώς, ζούμε σε μια φαλλοκρατική κοινωνία που θέλει να παρουσιάζει τις γυναίκες ατάλαντες, ηλίθιες και πόρνες. Το ότι κάνω με τις ώρες γυμναστική δεν σημαίνει πως είμαι ηλίθια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει πάλι κάτι τέτοιο, έχω επικοινωνήσει με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι. Πραγματικά είμαι πολύ απογοητευμένη. Και τα media είναι απαράδεκτο να αναπαράγουν ότι βλακεία βλέπουν χωρίς να κάνουν ένα τηλέφωνο να διασταυρώσουν. Γράφει κάποιος μια τεράστια ηλιθιότητα, που με προσβάλλει και ξαφνικά το βλέπω να αναπαράγεται από δεκάδες σάιτ. Είναι ντροπή. Δεν θα με πείραζε να γράψουν ένα σχόλιο για τη δουλειά μου, ακόμα και αρνητικό, αλλά αυτό που συμβαίνει με τα ψεύτικα προφίλ πρέπει κάποιος να το σταματήσει”.

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Πιο καυτή κι από τη φωτιά: Η Κατερίνα Στικούδη προκαλεί εγκεφαλικά στο Instagram

Κατερίνα Στικούδη: Αυτή είναι η ερώτηση που την εξόργισε