CELEBRITIES

Σταμάτης Σπανουδάκης: Διέρρηξαν το σπίτι του ενώ κοιμόταν με τη σύζυγό του

NDP Photos

Στόχος διαρρηκτών έπεσε τα ξημερώματα της 8ης Ιουλίου ο συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης, ενώ βρισκόταν ο ίδιος μέσα στο σπίτι του με την σύζυγό του, στο Κορωπί. Το περιστατικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του News24/7 Θοδωρή Παναγιωτίδη, παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αρκετές ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνο το βράδυ ο γνωστός συνθέτης εργάστηκε έως αργά τη νύχτα στο ισόγειο της μονοκατοικίας του και στη συνέχεια ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο και έπεσε για ύπνο με την σύζυγό του.

Κάποια στιγμή τα ξημερώματα και δίχως να γίνουν αντιληπτοί, οι δράστες πήδηξαν τον μαντρότοιχο, κατευθύνθηκαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού και εισήλθαν στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο που εντόπισαν εκεί.

Στη συνέχεια και πάλι δίχως να γίνουν αντιληπτοί, κατευθύνθηκαν σε χώρο που χρησιμοποιείται σαν δωμάτιο-ντουλάπα με τα ρούχα και τα κοσμήματα του ζευγαριού. Εκεί εντόπισαν κοσμήματα αξίας 120.000 ευρώ τα οποία και αφαίρεσαν και στη συνέχεια αποχώρησαν όσο αθόρυβα εισήλθαν.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό μόλις στις 9 το πρωί της επόμενης ημέρας, όταν ξύπνησε η σύζυγος του Σταμάτη Σπανουδάκη και αντιλήφθηκε ότι είχαν πέσει θύματα διάρρηξης, ξυπνώντας με την σειρά της τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι κάλεσε την Αστυνομία και σύντομα κλιμάκιο της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και σήμανση μετέβησαν στο σπίτι, με σκοπό την έρευνα για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό των δραστών. Το σπίτι σύμφωνα με πληροφορίες δεν διέθετε κάμερα και έτσι δεν έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών.

Τα κοσμήματα είναι ασφαλισμένα, ωστόσο το ζευγάρι σοκαρίστηκε όπως ήταν λογικό και μόνο με την αίσθηση ότι κάποιοι είχαν μπει μέσα στο σπίτι τους την ώρα που εκείνοι ξεκουράζονταν στο κρεβάτι τους.

Στο παρελθόν, ο Σταμάτης Σπανουδάκης έχει ξαναπέσει θύμα κλοπής, ενώ οι Αρχές πιστεύουν πως οι κινήσεις των διαρρηκτών προδίδουν ότι είχαν άριστη γνώση του χώρου και του τι θα έβρισκαν και που, κάτι που τους κάνει να πιστεύουν ότι ενδεχομένως έλαβαν πληροφόρηση από άτομα που κινούνται στο περιβάλλον του ζευγαριού.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency