CELEBRITIES

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φωτογραφήθηκε με τους συνεργάτες της στο μαιευτήριο

NDP

Από την Παρασκευή 27 Απριλίου ο κόσμος της Σταματίνας Τσιμτσιλή ζει ακόμα πιο Happy Days από ότι συνήθως καθώς πλέον είναι μητέρα τριών παιδιών. Νωρίς το πρωί εκείνης της ημέρας έφερε στον κόσμο τον γιο της Ιωάννη - Εφραίμ Σοφό και έκτοτε ξεκίνησαν οι επισκέψεις συγγενών και φίλων στο μαιευτήριο. Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν κοντά της ήταν και η ομάδα της εκπομπής Happy Day την οποία παρουσιάζει.

Κοντά της βρέθηκαν η Μαίρη Παλιαλέξη, ο Δήμος Βερύκιος, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Χρήστος Βαρθαλίτης και η Τίνα Μεσσαροπούλου. Η τελευταία ήταν που μοιράστηκε και το στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο μαιευτήριο.

 

Η εικόνα της Σταματίνας Τσιμτσιλή χαμογελαστής μέσα στις λευκές πιτζάμες της μπορεί να απέχει από εκείνη της απαστράπτουσσας τηλεπαρουσιάστριας που έχουμε συνηθίσει αλλά αποδεικνύει κάτι που όλες μας, μαζί και η Σταματίνα, ξέρουμε καλά. Η ευτυχία είναι το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται να το κατέχει απόλυτα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency.