CELEBRITIES

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Πότε θα βαφτίσουν τον γιο τους;

ndp

Στα τέλη του Απριλίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που με την άφιξή του την έκανε τρίτεκνη μητέρα. Η παρουσιάστρια ζει μοναδικές στιγμές με το μωρό της και συχνά αναφέρεται σε αυτές στα social media. Η ίδια κλήθηκε πρόσφατα να απαντήσει σε συνέντευξή της στο TV Έθνος για τα σχέδια που κάνει με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό για την βάφτιση του μικρού τους γιου.

«Είναι πολύ νωρίς. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για το επόμενο καλοκαίρι», είπε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας το χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα προχωρήσουν στη βάφτιση του μικρού. Όπως είναι γνωστό το όνομα που θα πάρει ο γιος τους είναι Γιάννης – Εφραίμ.

Η ίδια εξήγησε μιλώντας στο ίδιο τηλεοπτικό περιοδικό: «Είμαστε παραδοσιακοί σε αυτά τα ζητήματα. Ιωάννης ήταν το όνομα του πεθερού μου. Το δεύτερο όνομα προέκυψε από το γεγονός πώς ο Θέμης και εγώ έχουμε προστάτη τον Άγιο Εφραίμ. Εγώ επισκέπτομαι την μονή από μικρή ηλικία. Ο Θέμης είναι δικηγόρος της μονής, ενώ ήταν και ο πατέρας του. Όλο αυτό ήταν κάτι το οποίο είχαμε συζητήσει από το πρώτο ραντεβού μας. Από την πρώτη φορά, λοιπόν, που έμεινα έγκυος είχαμε πει πως, εάν είναι αγοράκι, θα του δώσουμε και το όνομα του Αγίου Εφραίμ».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency