CELEBRITIES

Melanie B: Από την περιουσία των 43 εκ. ευρώ στην οικονομική κατάρρευση

Η συμμετοχή της στο δημοφιλέστερο girl group όλων των εποχών, τις Spice Girls, καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα που εξασφάλισε έως σήμερα της χάρισαν μια αμύθητη περιουσία αξίας περίπου 43 εκατομμυρίων ευρώ. Τώρα, η Melanie B είναι αντιμέτωπη με την πλήρη οικονομική κατάρρευση.

Τον τελευταίο καιρό, τα διεθνή Μέσα μιλούν για την πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το πρώην “πικάντικο κορίτσι”, ειδικά και μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον επί χρόνια σύζυγό της, Stephen Belafonte, με τον οποίο κατείχαν από κοινό μία έπαυλη αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που τώρα πουλούν για περίπου 905.000 ευρώ, χωρίς να έχουν βρει ακόμα αγοραστή.

Θα αναρωτιέται κανείς (και λογικό) πώς γίνεται να ξοδέψεις τόσα πολλά εκατομμύρια και να βρίσκεσαι αντιμέτωπη με την απόλυτη χρεωκοπία. Όπως αναφέρει το ανώτατο δικαστήριο του Los Angeles, το οποίο και εκδικάζει το διαζύγιο της Melanie B, τόσο η ίδια όσο και ο πρώην σύζυγός της, τον οποίο κατηγορεί για χρόνια ενδοοικογενειακή βία, ζούσαν μια υπερπολυτελή έως αλόγιστα σπάταλη ζωή, χρωστώντας παράλληλα αστρονομικά ποσά στην εφορία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Mirror στο ρεπορτάζ της, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Melanie B να μην μπορέσει να κρατήσει και την τωρινή έπαυλη στην οποία διαμένει, αξίας περίπου 1.700.000 ευρώ, ενώ μια πηγή δηλώνει στο Μέσο ότι αυτή τη στιγμή η Mel B διαθέτει στον έναν τραπεζικό λογαριασμό της μόλις 1000 ευρώ, κάτι που την έχει οδηγήσει να ζητήσει βοήθεια από τους φίλους της για να μπορέσει να γλιτώσει έστω την οικία της.

Μια πολύ άσχημη κατάληξη για τη γυναίκα που μέχρι και πολύ πρόσφατα έβγαζε το λιγότερο 170.000 ευρώ το μήνα.

Κεντρική Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP & Matt Sayles/Invision for the Television Academy/AP Images