CELEBRITIES

Η Robin Wright μιλά πρώτη φορά για τον Kevin Spacey

Alex Berliner/Invision for the Television Academy/AP Images

Υπήρξε στο πλευρό του για πέντε σεζόν ως Claire Underwood στο House of Cards. H Robin Wright μιλά πρώτη φορά για τον Kevin Spacey μετά από το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 14χρονου αγοριού και την αποκάλυψη των σεξουαλικών του προτιμήσεων. Η δημοσιογράφος του ''Today Show'' τη ρωτά για εκείνον και για πιθανές ενδείξεις παίρνοντας μία απάντηση τυπική αλλά και απολύτως ειλικρινή.

«Μιλούσαμε μόνο όταν άνοιγαν οι κάμερες και γελούσαμε όση ώρα στήνονταν τα σκηνικά. Δεν τον γνώριζα ως άνθρωπο. Ήξερα μόνο πόσο καλός είναι στην δουλειά του.»

 

Η Wright διαχωρίζει τον επαγγελματία από τον άνθρωπο και ξεκαθαρίζει πως δε θα μπορούσε να ξέρει κάτι παραπάνω για την προσωπική του ζωή αφού η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική.

Ο Spacey ζήτησε συγγνώμη από τον ηθοποιό Anthony Rapp, ο οποίος τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση, όταν ο δεύτερος ήταν 14 ετών. Ο Spacey τότε ήταν 26, και το περιστατικό συνέβη το 1986.

Ο Spacey δήλωσε για το συμβάν και τις κατηγορίες: «Ειλικρινά δε θυμάμαι αυτό το γεγονός, έχουν περάσει και πάνω από 30 χρόνια, αλλά αν όντως φέρθηκα όπως τα περιγράφει, του χρωστάω την πιο ειλικρινή μου συγγνώμη για αυτή την πολύ ανάρμοστη και μεθυσμένη συμπεριφορά μου. Λυπάμαι πολύ για τα συναισθήματα που περιγράφει εκείνος (ο Rapp), ότι κουβαλούσε τόσα χρόνια“. Αυτή η ιστορία με ενθάρρυνε να μιλήσω και για άλλα πράγματα γύρω από τη ζωή μου. Ξέρω ότι κυκλοφορούν ιστορίες για μένα και ορισμένες έχουν τροφοδοτηθεί από το γεγονός ότι έχω υπάρξει τόσο προστατευτικός με την ιδιωτική μου ζωή. Όπως ξέρουν οι κοντινοί μου άνθρωποι, στη ζωή μου είχα σχέσεις και με άντρες και με γυναίκες. Αγάπησα και ερωτεύτηκα άντρες όλα αυτά τα χρόνια και έχω επιλέξει τώρα να ζω ως gay άντρας».

 

Κεντρική Φωτογραφία: Alex Berliner/Invision for the Television Academy/AP Images