CELEBRITIES

Η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε με τον Αντρέα Μικρούτσικο

Η σχέση της Σοφίας Βόσσου και του Αντρέα Μικρούτσικου κράτησε 10 χρόνια. Γέννησε τραγούδια, επιτυχίες, καλές και κακές στιγμές. Αλλά πάνω απ' όλα έχτισε μία σχέση ζωής. Όπως έχει δηλώσει η Βόσσου, ο Αντρέας Μικρούτσικος θα είναι πάντα μέλος της οικογένειάς της.

Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει τους λόγους που οι δυο τους χώρισαν. Ναι, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, αλλά πρόκειται για μία σχέση πολύ ιδιαίτερη. Οι 2 τους ήταν πραγματικά ταιριαστοί. Τι συνέβη λοιπόν;

“Ο Ανδρέας ήταν άνθρωπος της έκρηξης κι εγώ πιο χαμηλών τόνων. Αν κάτι με ενοχλούσε, δεν θα το έλεγα. Κακώς! Γιατί, αν το έλεγα, δεν θα σταματούσε ποτέ αυτή σχέση. Είχαμε μια διαφορά δεκαετίας ηλικιακά και δεν μπορούσα να μιλήσω όπως θα έπρεπε, γιατί τότε εγώ έχτιζα προσωπικότητα. Αν όλα αυτά συνέβαιναν τώρα, θα ήταν αλλιώς”. Αυτά δήλωσε η Σοφία Βόσσου σχετικά στην Espresso επιβεβαιώνοντας πως μερικές φορές η αγάπη κι ο έρωτας ίσως να μην αρκούν ώστε οι άνθρωποι να καταλήγουν μαζί.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency