CELEBRITIES

Το πρώτο σχόλιο της Αγγελικής Δαλιάνη για την υπόθεση Παπαγιάννη-Παυλίδου

NDP PHOTO AGENCY

Η Αγγελική Δαλιάνη είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με αφορμή την καταγγελία ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον σύζυγό της πρώτης, Μάνο Παπαγιάννη, η ηθοποιός δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση. Το πρώτο σχετικό σχόλιο το έκανε το βράδυ της Δευτέρας αναρτώντας instagram story το οποίο προφανώς αναφέρεται στο περιστατικό.

 

Η Αγγελική Δαλιάνη επέλεξε να ανεβάσει ένα απόσπασμα από ανάρτηση της lifo.gr, η οποία δεν είναι πρόσφατη, αλλά του 2016. Πρόκειται για ένα κομμάτι από τη στήλη «Εξομολογήσεις» κι έχει τον τίτλο: «Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις» το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πως «μην δικάσεις κανέναν, προτού ακούσεις και τις δύο πλευρές». Η ηθοποιός προτείνει στους followers της να κάνουν swipe up και να διαβάσουν όλο το κείμενο, το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Όχι, δεν είναι μάθημα αρχαίων ελληνικών, είναι μάθημα ζωής: να μην δικάσεις κανέναν αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές.Γράφονται πολλές εξομολογήσεις για κάποιο κακούργο άτομο, άντρα ή γυναίκα, που ήταν ένα ελεεινό τομάρι και πλήγωσε ανεπανόρθωτα αυτόν που εξομολογείται. Η συνέχεια είναι γνωστή: ακολουθούν φλογερά και πύρινα σχόλια σε βάρος του τομαριού, του κατακαθιού της κοινωνίας που πρέπει να καεί στην πυρά και αν ήταν δυνατόν να λιθοβοληθεί δημοσίως για παραδειγματισμό. Είναι όμως πάντα έτσι; αν ακούγαμε και το τομάρι, είναι βέβαιο ότι θα φθάναμε στην ίδια κρίση;Επίσης, όλοι όσοι βρίζουν τα τομάρια της κοινωνίας που τους πλήγωσαν, ήταν πάντα σωστοί και αδαμάντινοι στις σχέσεις τους; δεν πλήγωσαν ποτέ κανέναν; ήταν ντόμπροι και ξεκάθαροι με όλους; Η απάντηση είναι ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ.Και τέλος, επικοινωνώντας με άτομα που κλαίγονταν, ακούγοντας ιδιαιτέρως τον πόνο τους, ένα πράγμα κατάφεραν: να με πείσουν ότι το “τομάρι” δεν ήταν και τόσο τομάρι και άλλος ήταν περισσότερο ο προβληματικός της ιστορίας».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency