CELEBRITIES

Πόλεμος στα social media. Όταν οι διάσημοι “σύρθηκαν” να απαντήσουν σε κακεντρεχή σχόλια

Η δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι δεδομένη. Και αυτή τη δύναμη έσπευσαν να εκμεταλλευτούν οι επώνυμοι, σε Ελλάδα και εξωτερικό, προκειμένου να ενισχύσουν την επαφή τους με το κοινό που τους ακολουθούσε φανατικά. Κι ύστερα ήρθαν οι haters και τα troll.

Πάμπολλες φορές από τότε, κάποιος χρήστης του διαδικτύου θα στείλει ένα προσβλητικό σχόλιο, θα κάνει την κακεντρεχή του ανάρτηση ή απλά θα επιχειρήσει να τρολάρει τους επωνύμους. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις οι «βολές» μένουν αναπάντητες, υπάρχουν και εκείνες οι φορές που οι celebrities απαντούν. Κι όπως ακριβώς και τα σχόλια, οι απαντήσεις είναι χιουμοριστικές, επιθετικές, κοφτές ή και μονολεκτικές.

Ο Σεργουλόπουλος και η σημαία

Τελευταίο κρούσμα αντιπαράθεσης στα social media, ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Τις τελευταίες ημέρες, ο παρουσιαστής βρίσκεται στο νησί των ανέμων, από όπου ποστάρει συχνά πυκνά τις εξορμήσεις του στις ονειρικές παραλίες της Μυκόνου. Στην τελευταία του ανάρτηση, φαίνεται να κρατά μια τεράστια σημαία σε κάποια ακροθαλασσιά και να ατενίζει τον ορίζοντα. Μια από τους ακολούθους του σχολίασε: “Σου στριψε και εσενα απο τα πολλα λεφτα”. Η προσβλητικοί χαρακτηρισμοί δεν έμειναν όπως είναι φυσικό αναπάντητοι.

“Κυρία μου ειλικρινά σας λυπάμαι που ξοδεύετε τον χρόνο σας ακολουθώντας και σχολιάζοντας ανθρώπους που δεν συμπαθείτε και τις ζωές τους για τις οποίες είναι ολοφάνερο ότι δεν έχετε ιδέα. Άντ’ αυτού γιατί δεν αφιερώνετε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο σας με το να δειξετε την αγάπη σας σε αυτούς που το περιμένουν; Θα σας κάνει καλό” σχολίασε ο κ. Σεργουλόπουλος.

#greeksummer #flag #mykonos #pittoresque #greekislands

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotis Sergoulopoulos (@serfotis) στις

Η Μελέτη και ο εμετός

Η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να αφήνει αναπάντητες τις προκλήσεις, εντός και εκτός social media. Πριν ακόμη γεννήσει, η Μελέτη έλαβε ένα ιδιαίτερα πικρόχολο σχόλιο στο twitter. «Ξέρασα χαλασμένο φεμινισμό πρώην χειραφετημένης νυν εγκύου από βαθύτατα συντηρητικό σπερματοζωάριο», ήταν το σχόλιο που προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας, η οποία έγραψε «μη μιλάτε για εμετούς… Αρκετά έζησα το πρώτο τρίμηνο. Και από τη φάτσα σας μόλις την είδα».

 

Η Μενεγάκη και η μαγνητοσκόπηση

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη σχέση με τους ακολούθους της στο instagram. Ωστόσο, μέσα στη σεζόν δεν μπόρεσε να μην απαντήσει στο σχόλιο τηλεθεάτριας που υποστήριζε πως η εκπομπή της ήταν «κονσέρβα».

«Η εκπομπή ήταν γραμμένη, δεν πρόσεξε κανείς ότι έχει ίδιο μακιγιάζ-μαλλιά με την Παρασκευή. Και δεν αναφέρθηκε καθόλου στην επικαιρότητα…» έγραφε η χρήστρια, πυροδοτώντας την απάντηση της παρουσιάστριας. «Γιατί αγάπη μου το λες αυτό; Το τρακάρισμα του γνωστού τραγουδιστή χθες δεν έγινε; Αυτό δεν είναι επικαιρότητα; Φιλάκια πολλά!».

#eleni Καλη Σαρακοστη Σας αγαπωωωωωω

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Η Μαρία, τα μπούτια και τα τηγανητά

Αν μια ηθοποιός έχει δεχθεί βροχή αρνητικών σχολίων για τις φωτογραφίες της, αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαρία Κορινθίου. Στο γαϊτανάκι αυτό μπήκε και κάποιος χρήστης, που κάτω από φωτογραφία της στο Instagram έγραψε: «Είσαι κουκλάρα… Αλλά κόψε λίγο τα τηγανητά γιατί όλο στα μπούτια πηγαίνει…”.

Η ηθοποιός απάντησε, λέγοντας πως της αρέσουν και τα τηγανητά και τα μπούτια της. Well said, Maria!!

Η Κατερίνα και ο νέος έρωτας

Πριν κάποιο καιρό, η Κατερίνα Καινούριου ανάρτησε στον λογαριασμό της μια «φλου» φωτογραφία ενός ζευγαριού σε τρυφερές στιγμές. Σε αυτή την ομολογουμένως θολή εικόνα, το ξανθό κορίτσι εύκολα περνούσε για την παρουσιάστρια. Κάποιοι λοιπόν από τους ακολουθους της, έσπευσαν να τη συγχαρούν για το νέο της αμόρε. Κάποιος μάλιστα έσπευσε να την συμβουλεύσει να μην εκτίθεται τόσο. “Όσο πιο λίγοι ξέρουν την ευτυχία σου, τόσο περισσότερο θα κρατήσει” έγραφε χαρακτηριστικά.

 

Η Κατερίνα απαντούσε λέγοντας “είναι δυνατόν να είμαι εγώ;”. “Μια φωτό από το Pinterest είναι για να συνοδεύσω τους στίχους τους Γώγου” συμπλήρωνε η παρουσιάστρια.

 

O Βλάχος ή αλλιώς «κράζεις – θαυμάζεις»

Ο ηθοποιός έχει έρθει αμέτρητες φορές σε αντιπαράθεση με τους ακολούθους του στο instagram, με αφορμή πικρόχολα σχόλια. Το τελευταίο δε διάστημα, τα instastories του γεμίζουν με Print Screen τέτοιων σχολίων, στα οποία και απαντά πότε με χιούμορ και πότε δηκτικά.

Σε παλιότερη ανάρτησή του πάντως είχε στείλει το μήνυμά του σε κάθε hater. «Σταματήστε να κάνετε ηλίθιους ανθρώπους διάσημους» έγραφε το “tag” της φωτογραφίας και ο ίδιος σχολίαζε πλάι σε αυτή. «Εσείς με ακολουθείτε, εγώ βγάζω χρήματα».

You follow me , me make money #oug #artmatters

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Vlahos (@panos_vlahos_official) στις

Το self-troll Ναταλία Γερμανού

Η σχέση της Γερμανού με το twitter γνωστή. Όσο και εκείνη της παρουσιάστριας με τον Αλέξανδρο Παρθένη στο παρελθόν. Όταν λοιπόν ο τελευταίος βρέθηκε στο Survivor τα περιπαικτικά σχόλια για τους δυο τους ήταν αναπόφευκτα. 

“Τέτοια αγωνία για το αν θα βάλει το ξύλο ο Παρθένης δεν είχα νιώσει ούτε όταν χώρισε με την Γερμανού” έγραφε εκεί κατά το Γενάρη ένας από τους χρήστες του twitter, για να λάβει την κοφτή απάντηση της παρουσιάστριας: “Ούτε εγώ!”.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!