CELEBRITIES

Καρύδη – Αθερίδης: Η εκδρομή στην Επίδαυρο και η selfie με πρώην σύντροφο της ηθοποιού

ndp

Είναι ένα από τα πιο γοητευτικά και ακομπλεξάριστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και φροντίζουν συχνά πυκνά να το αποδεικνύουν και μέσα από τα social media τους. Ο λόγος για την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη που είναι μαζί και ευτυχισμένοι για περισσότερο από 12 χρόνια.

Οι δύο ηθοποιοί απολαμβάνουν τις στιγμές τους μαζί, είτε στο σπίτι τους κοντά στην Ακρόπολη, είτε στην Αίγινα όπου η Σμαράγδα Καρύδη διατηρεί εξοχική κατοικία. Ωστόσο αυτό το Σαββατοκύριακο περιλάμβανε έναν λιγότερο συνήθη προορισμό για το ζευγάρι. Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκαν στην Επίδαυρο, όπου παρακολούθησαν στο διάσημο Αρχαίο Θέατρο την παράσταση Ηλέκτρα του Εθνικού Θεάτρου με την Αλεξία Καλτσίκη στον ομώνυμο ρόλο και τη Μαρία Ναυπλιώτου στον ρόλο της Κλυταιμνήστρας. Με την τελευταία το ζευγάρι είχε συνεργαστεί στην ταινία «Τέλειοι Ξένοι».

Ο Θοδωρής Αθερίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με την σύντροφό του από το θέατρο πριν ξεκινήσει η παράσταση και η Σμαράγδα Καρύδη χωρίς ίχνος μακιγιάζ εντυπωσίασε μία ακόμα φορά με τη φυσική ομορφιά της.

Ηλέκτρα @g.n.theatre

A post shared by Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris) on

 

Αργότερα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μοιράστηκε μία ακόμα φωτογραφία από την συνάντησή τους με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην Επίδαυρο. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Σμαράγδα Καρύδη είναι πολλοί καλοί φίλοι, ενώ ήταν και συμφοιτητές της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Η σχέση τους ωστόσο δεν είχε ξεκινήσει απευθείας από τη φιλία, αλλά από τον έρωτα. Παρόλα αυτά όπως βλέπεις οι τρεις τους διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις, αφού η Σμαράγδα Καρύδη και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κατάφεραν να παραμείνουν φίλοι και μάλιστα κολλητοί μετά τον χωρισμό τους.

 

«Έχει τύχει να παραμείνει στη ζωή μου άνθρωπος, με τον οποίο υπήρξαμε σε σχέση. Πρέπει να συνηγορήσουν πολλοί παράγοντες σε αυτό. Αναφέρομαι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, με τον οποίο ήμασταν μαζί στη σχολή του Εθνικού και πλέον είναι αδελφός μου. Τρία χρόνια κράτησε η σχέση μας» είχε αποκαλύψει το 2014 στο People η ηθοποιός.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency