CELEBRITIES

Ο 40άρης Ιταλός σύντροφος της Sharon Stone είναι ο ορισμός της dolce vita

Vince Bucci/Invision/AP

Πρόσφατα οι οθόνες εκατομμυρίων pc και κινητών έγιναν το κάδρο για την φωτογραφία της Sharon Stone με τον, κατά 19 χρόνια μικρότερο, σύντροφό της, Angelo Boffa, να περπατούν χέρι-χέρι σε μια πολυσύχναστη παραλία του Μαϊάμι.

Ανεπιτήδευτοι, χαλαροί, ερωτευμένοι. Ηλιόλουστοι. Η Sharon Stone στην πιο ανέμελη, ευτυχισμένη, λαμπερή, πράα και zero fucks given εκδοχή της και μάλιστα την ημέρα που συμπλήρωσε τα 60 έτη ζωής.

Εκείνη 60 λοιπόν, εκείνος 41. Εκείνη ηθοποιός, εκείνος επιχειρηματίας. Μπορεί τα δημοσιεύματα αρραβωνιασμένους να τους ανεβάζουν, παντρεμένους να τους κατεβάζουν (βλέπεις το διαμάντι στο δάχτυλό της βγάζει μάτι), αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους με κανέναν τρόπο.

 

Βλέπεις μετά από δύο διαζύγια, η Μις Βασικό Ένστικτο έχει καταλήξει στο ότι αυτό που θέλει δεν είναι μια συμφωνία, αλλά μια ουσιαστική συντροφιά, σύμφωνα με δηλώσεις της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Λέγεται πως γνωρίστηκαν στο Saint Moritz της Ελβετίας τον Δεκέμβριο που μας πέρασε και τη σχέση τους την αποκάλυψαν τον Ιανουάριο του 2018, όταν ο φακός των παπαράτσι τους έπιασε να φιλιούνται σε επίσημη πρεμιέρα της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί η Stone, Mosaic.

Goodmorning Zurich

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelo Boffa (@figlio_del_mar) στις

 

Μια πρόχειρη ματιά στο Instagram του 41χρονου Ιταλού αρκεί για να καταλάβεις ότι η dolce vita είναι ο αγαπημένος του τρόπος ζωής. Ζει στην Ελβετία, αλλά βρίσκεται μόνιμα κάπου αλλού (με εμφανή προτίμηση στην Ίμπιζα).

After a party night chilling with Buddha

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelo Boffa (@figlio_del_mar) στις

Goodbye Ibizaaaa see you in October

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelo Boffa (@figlio_del_mar) στις

 

Εξωτικές παραλίες, μόνιμα μαυρισμένο δέρμα, πουκάμισα που αφήνουν το στέρνο του σε κοινή θέα, βόλτες μέσα σε αυτοκίνητα αντίκες. Πώς μπορεί και κάνει αυτή τη ζωή; Ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά και μάλιστα θεωρείται ο Νο1 στο είδος του.

 

Όλα πάνω του, από το καθημερινό του, επιμελώς ατημέλητο στιλ μέχρι το ατίθασο τσουλούφι στα μαλλιά του είναι παράσημα ενός τύπου που κάνει ζωάρα απολαμβάνει. Τι καλύτερο ώστε μια γυναίκα να καλωσορίσει την 7η δεκαετία της ζωής της;

Summer is calling #nofilter #yamamayoffical

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelo Boffa (@figlio_del_mar) στις

(Aπλώς κάποιος να τον βοηθήσει να βαστήξει το coolness του).

Κεντρική φωτογραφία: Vince Bucci/Invision/AP