CELEBRITIES

Η Sharon Stone “έσφαξε” με το γάντι την πάλαι ποτέ φίλη της Madonna

Αναμφίβολα δεν είναι ωραίο όταν προσωπικά αντικείμενα των διασήμων έρχονται στη δημοσιότητα, ακριβώς γιατί παύουν να είναι προσωπικά. Ενίοτε, δε, όπως στην περίπτωσή μας δημιουργούν και ίντριγκες και μάλιστα ετεροχρονισμένες. Μία τέτοια εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες μεταξύ της Madonna και της Sharon Stone.

Αφορμή υπήρξε μια προσωπική επιστολή της Madonna το μακρινό 1993 στον τότε σύντροφό της, Τζον Ένος, ο οποίος πούλησε την εν λόγω επιστολή σε δημοπρασία και ο άνθρωπος που την αγόρασε τη δημοσίευσε πριν λίγο καιρό, προκαλώντας ένα μικρό χαμό στα μίντια.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή η pop star, εν μέσω σκληρών κριτικών την εποχή εκείνη για το βιβλίο της “Sex”, γράφει στο σύντροφό της πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, εκνευρίζεται που η Whitney Houston και η Sharon Stone, ενώ είναι τόσο μέτριες (ναι, επί λέξη έτσι το έγραψε), προβάλλονται ως δείγματα αρετής και σαν μέτρο σύγκρισης ώστε να την ταπεινώσουν.

Η απάντηση της Sharon Stone ήρθε από τη σελίδα της στο Facebook και είναι τόσο Sharon Stone όσο θα περιμέναμε:

“Αγαπητή Madonna (με ταγκ στην ποπ σταρ),
Αρχικά, θεωρώ εξωφρενικό που κάποιος δημοσιεύει τις προσωπικές σου επιστολές, αλλά γι’ αυτό γράφω κι εγώ δημόσια.

Ξέρεις ότι είμαι φίλη σου. Σε προσωπικές μου στιγμές, είχα ευχηθεί να είμαι rock star… Ένιωσα όσο μέτρια με περιγράφεις. Κι εσύ κι εγώ ξέρουμε, όπως όλοι όσοι έχουν ζήσει όσο εμείς, ότι μας ανήκει η δύναμή μας μόνο όταν μας ανήκει η μετριότητά μας, ώστε να γίνουμε και οι δύο αυτό που είμαστε. Σε αγαπώ και σε λατρεύω. Δεν πρόκειται να στραφώ εναντίον σου διεισδύοντας στις προσωπικές μας διαδρομές.
Sharon”.

 

Κι αν αυτό δεν είναι πληρωμένη απάντηση, τότε τι είναι;