CELEBRITIES

Κόντρα Sarah Jessica Parker-Kim Cattrall: O Smith από το Sex and the city πήρε θέση

Chris Pizzello/Invision/AP

Θα μπορούσαμε να ξαναπούμε για δέκατη άλλη μια φορά την ιστορία της κόντρας Sarah Jessica Parker που ξεκίνησε όταν έσκασε η ιδέα να γυριστεί και τρίτη ταινία Sex and the city, αλλά για οικονομία να πούμε πως η Kim Cattrall δε θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστή την Sarah Jessica.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τηλεοπτικής του συνέντευξης, την Τετάρτη, ζητήθηκε από τον Jason Lewis ή αλλιώς τον καλλονό σύντροφο της Samantha στo Sex and the City,  να πει τη γνώμη του για την (αμφιλεγόμενη κατά πολλούς) κόντρα ανάμεσα στις στις πρώην συμπρωταγωνίστριές του.

«Με όλα αυτά που έχουν συμβεί κι έχουν γραφτεί στον Τύπο για την Kim και Sarah; Ήσουν εκεί. Είχες ιδέα ότι γινόταν όλο αυτό;», ζήτησε να μάθει ο παρουσιαστής Sam Rubin.

«Μμμμμ… αν δεν έχεις να πεις κάτι ωραίο, καλό είναι να μη λες τίποτα», απάντησε ο ηθοποιός, αλλά όταν συνέχισε να μιλάει ήταν σαφώς λιγότερο διπλωματικός «Ακούστε, πρέπει να πω ότι η Sarah ήταν πάντα αξιαγάπητη και άψογη επαγγελματίας και νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να θυμούνται τη γενναιοδωρία των άλλων και όσα τους έχουν δοθεί».

*γκουχ, γκουχ*

«Θα σταματήσω εδώ γιατί δεν έχω κάτι άλλο να πω» έκλεισε ο Lewis.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν με την απάντηση που έδωσε δηλώνει «team Sarah» (δηλαδή τάσσεται με το μέρος της Parker), ο 46χρονος ηθοποιός είπε: «Οφείλω να αναγνωρίσω τη χάρη που είχε αυτή η γυναίκα. Ήταν πάντα καλή μαζί μου».

«Δηλαδή υπήρχαν άλλοι που δεν ήταν τόσο καλοί μαζί σου;». Ο Lewis γέλασε και αρκέστηκε σε ένα «H Sarah ήταν καταπληκτική».

Eντάξει, Jason, μην πεις άλλα. Καταλάβαμε.

 

Κεντρική φωτογραφία:Chris Pizzello/Invision/AP