CELEBRITIES

Η Miranda εξομολογείται το πιο δύσκολο πράγμα όταν γύριζαν το Sex and the City

Η Miranda του Sex and the City, κατά κόσμον Cynthia Nixon, έδωσε μια συνέντευξη για το περιοδικό "The Edit" του Net-a-Porter, και άνοιξε την καρδιά της γύρω από το τι συνέβαινε πίσω από τις κάμερες του αγαπημένου σίριαλ.

Όταν ρωτήθηκε ποιο show πιστεύει πως έχει αλλάξει το παιχνίδι για τις γυναίκες ηθοποιούς, η ίδια απάντησε “Νομίζω πως το “Girls” είναι πολύ σημαντικό. Όταν το σεξ ήταν κακό στο SATC, ήταν αστείο. Όσο χειρότερο ήταν, τόσο πιο αστείο. Στο “Girls” όμως, όταν το σεξ είναι κακό, μπορεί να είναι πολύ σκληρό να το παρακολουθήσεις, και ορισμένες φορές ακόμα και βίαιο, είναι σημαντικό να το δείχνουμε αυτό”.

Επίσης στο SATC έπρεπε να είμαστε λεπτές και να δείχνουμε υπέροχες όλη την ώρα. Στο “Girls” έχουν την άδεια να είναι πιο αληθινές και με λιγότερο ρετούς.

Στη συνέχεια τη ρώτησαν για το ποιον θεωρεί τον πιο καίριο ρόλο που έχει παίξει ποτέ. Εκείνη είπε “Στο Sex and the City. Για τα πάντα, αλλά κυρίως για το πώς με έκανε να βλέπω τον εαυτό μου και το πώς με έβλεπαν οι άλλοι. Πάντα δούλευα πολύ καλά χωρίς να επικεντρώνομαι πολύ στο πώς ήμουν εμφανισιακά, οπότε όλο αυτό ήταν σαν μια ολοκαίνουρια, ανεξερεύνητη χώρα για μένα”.