CELEBRITIES

Παουλίνα, Εσμεράλδα, Μαριμάρ: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνίστριες των μεξικάνικων σειρών των 90s;

Πλάκα στην πλάκα και οι τρεις τους ήταν ερωτευμένες με τον ίδιο άντρα, τον ηθοποιό Fernando Colunga, που πότε τον έλεγαν Αντριάν, πότε Χοσέ Αρμάντο, πότε Κάρλος Ντανιέλ και πότε Λουίς Φερνάντο. Τα μεξικάνικα τα βλέπαμε σωρηδόν στα τέλη του 90' (έχουμε κάνει και σχετικό κουίζ). Πώς είναι οι πρωταγωνίστριες των μεξικάνικων σαπουνόπερων σήμερα;

Gabriela Spanic

Την γνωρίσαμε ως Paola Bracho κι ως Paulina Martinez. Η θρυλική Σφετερίστρια, που έλεγε κι η Σοράγια, έγινε γνωστή στα μέρη μας μέσα από τη μεξικάνικη σαπουνόπερα La Usurpadora, το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν ΕΙΚΟΣΙ χρόνια. Η Gabriela Spanic από τη Βενεζουέλα είναι σήμερα 45 ετών και έχει έναν γιο δέκα ετών.

Gracias por tanto apoyo mis ángeles! Los amo!

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Leticia Calderon

Η ηθοποιός με τα εκφραστικά μάτια που έγινε γνωστή πέρα από τη Λατινική Αμερική ως η τυφλή Εσμεράλδα έκτοτε πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Η Μεξικανή ηθοποιός είναι σήμερα 50 ετών και όπως βλέπεις παραμένει πανέμορφη.

Thalía

 

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την εποχή της Μαριμάρ και της Μαρίας της Γειτονιάς. Η 47χρονη Thalía, παραμένει σούπερσταρ στη Λατινική Αμερική. Είναι παντρεμένη με τον ισχυρό άντρα των δισκογραφικών, Tommy Mottola ο οποίος στο παρελθόν ήταν σύζυγος Mariah Carey. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και στιχουργός είναι μητέρα δύο παιδιών, πίνει νερό στο όνομα του Instagram, έχει τεθεί επτά φορές υποψήφια στα λάτιν Grammy και διαθέτει αστέρι στη χολιγουντιανή Λεωφόρο της Δόξας. Εξακολουθεί να έχει φοβερή κίνηση και μπρίο.