CELEBRITIES

Το πρώτο εξώφυλλο της Selena Gomez στην αμερικανική Vogue είναι γεγονός

Κάπου εκεί ανάμεσα στο συνεχές τρέξιμο για τη νέα της δισκογραφική δουλειά, δείγμα της οποίας είχε δώσει με μερικά βιντεάκια πριν καιρό στο twitter, η Selena Gomez αποφάσισε να κάνει ολοκληρωμένο come back, αφού η επαγγελματική της επιστροφή επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο: το πρώτο της εξώφυλλο στην αμερικανική Vogue.

Το κορίτσι αυτό έχει περάσει πολλά τελευταία, μίλησε δημόσια γι’ αυτά σε μια προσπάθεια -μάλλον- να ξορκίσει τους εσωτερικούς της “δαίμονες” και πλέον φαίνεται πιο ήρεμη και ορεξάτη για δουλειά από ποτέ. Σήκωσε, λοιπόν, τα μανίκια της κι από τότε δεν έχει σταματήσει να εντυπωσιάζει.

Μόλις χθες ανάρτησε στο προφίλ της στο instagram μερικές φωτογραφίες που συμπεριλαμβάνονται στο εν λόγω τεύχος της Vogue, όπως και το ίδιο το εξώφυλλο, γράφοντας: “Οκ, έχω φρικάρει από χαρά. Είμαι εξτασιασμένη που μοιράζομαι το πρώτο μου εξώφυλλο στην αμερικανική Vogue μαζί σας…”.

Ok freaking out a little. Thrilled to share my first American @voguemagazine cover with you! Read the story and see the full spread in the link in my bio. Photographed by @mertalas and @macpiggott

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις

 

Τις φωτογραφίες τράβηξαν οι Mert Alas και Marcus Piggott, η Selena είναι πιο σέξι από ποτέ, πότε με με το μαγιό της επάνω σε ποδήλατο..

 

Πότε με το μαγιό της, ξαπλωμένη σε σεζλόνγκ..

 

Πότε βγαίνοντας με μια ολόσωμη printed φόρμα από vintage αμάξι..

I want to thank Rob Haskell for writing my story. I was a little nervous at how honest I was but you depicted where I'm at perfectly. I'm so grateful @voguemagazine @mertalas @macpiggott

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις

 

Και ποζάροντας με κόκκινο δερμάτινο jacket και μεγάλους κρίκους στ’ αυτιά, χωρίς καν να κοιτά το φακό..