CELEBRITIES

Αυτό το photoshop σε φωτογραφία της Selena Gomez είναι ό,τι πιο αλλόκοτο θα δεις σήμερα

Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι celebrities οι ίδιοι είτε κι εκείνες που προορίζονται για επαγγελματική φωτογράφιση (ακόμα, δε, και οι παπαρατσικές ενίοτε) να υφίστανται μια κάποια επεξεργασία, το γνωστό σε όλους photoshop πριν βρουν το δρόμο προς τη δημοσιότητα. Ωστόσο, το συγκεκριμένο photoshop σε φωτογραφία της Selena Gomez είναι μάλλον κάτι παραπάνω από ανεξήγητο.

Ο make up artist, Hung Vanngo, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Selena Gomez στο twitter του, αφού είχε ολοκληρώσει το μακιγιάζ της για ένα project στο οποίο δουλεύουν μαζί. Σε πρώτο επίπεδο, δε γίνεται να μην προσέξεις την εξωτική ομορφιά της τραγουδίστριας, η οποία τονίζεται ακόμα περισσότερο με το αψεγάδιαστο make up του Vanngo.

 

Παρόλ’ αυτά, στη φωτογραφία υπάρχει και κάτι που δεν είναι τόσο αψεγάδιαστο, σε σημείο που έκανε τους θαυμαστές της Gomez να το προσέξουν. Τι είναι αυτό; Το μέταλλο που περιβάλλει την πόρτα από πίσω της έχει υποστεί μια “εξωγήινη” αλλοίωση, προφανώς ως αποτέλεσμα ενός κακού photoshop.

 

Γι’ αυτό το σπάνιο είδος αδικαιολόγητου (εφόσον δεν βλέπουμε κάποιο ιδιαίτερο φίλτρο ή αλλαγή πάνω στην ίδια την Gomez) photoshop, υπάρχουν δύο πιθανές εξηγήσεις: α) επειδή είναι πολύ κοντινή η φωτογραφία ο make up artist θέλησε να μειώσει κάπως το μέγεθος του ώμου της Gomez που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την κάσα της πόρτας, β) ο Hung Vanngo προσπάθησε να δώσει έξτρα όγκο στα μαλλιά της τραγουδίστριας, τραβώντας και το μέταλλο της πόρτας, μαζί τις τρίχες της.