CELEBRITIES

Κατάστημα με γκουρμέ ποπ κορν ανοίγει η Scarlett Johansson

Είναι από εκείνες που έχει εξοικονομήσει ουκ ολίγα εκατομμύρια δολάρια από τις συμμετοχές της σε ταινίες του Hollywood αλλά και σε διαφημίσεις. Κι επειδή έχει επιχειρηματικό μυαλό, αποφάσισε να κάνει μια επένδυση που θα της αποφέρει επιπλέον κέρδη, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει. Όχι, η Scarlett Johansson δεν θα κυκλοφορήσει κι εκείνη τη δική της σειρά ρούχων ή το δικό της άρωμα. Έχει φαντασία το κορίτσι.

Η γνωστή και πάντα όμορφη ηθοποιός είπε να ξεφύγει από τα τετριμμένα και να μην ασχοληθεί με το χώρο της μόδας. Έτσι, αποφάσισε να κάνει την αδυναμία της επάγγελμα.

Όταν λέμε αδυναμία, εννοούμε το ποπ κορν, του οποίου η Scarlett είναι μεγάλη φαν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η Johansson πρόκειται να εγκαινιάσει απόψε στην πρωτεύουσα (και) της γαστρονομίας, το Παρίσι, ένα κατάστημα που θα πουλά ποπ κορν μεν, αλλά σε μια πιο “γκουρμέ” εκδοχή, δε.

Το κατάστημα της θα λέγεται Yummy Pop και τα εγκαίνια του θα γίνουν στην μποέμ συνοικία του Μαρέ. Θα σερβίρονται pop corn με τρούφα, παρμεζάνα αλλά και γεύση φασκόμηλο που φαίνεται να είναι τα αγαπημένα της ηθοποιού.

Καλές δουλειές, Scarlett!