CELEBRITIES

Να γιατί όλοι μιλάνε για την καυτή ερωτική σκηνή της Sarah Jessica Parker στο Divorce

Αυτή την περίοδο, όπως πιθανώς ξέρεις, η Sarah Jessica Parker πρωταγωνιστεί και είναι παραγωγός της σειράς του HBO Divorce. Εκεί υποδύεται μια μητέρα που βιώνει ένα διαζύγιο και έρχεται αντιμέτωπη με τη single ζωή και τη μητρότητα.

Στο τελευταίο επεισόδιο η Sarah Jessica Parker μας έδειξε τη σέξι πλευρά της σε μια από τις πιο ρεαλιστικές σκηνές σεξ που την έχουμε δει μέχρι στιγμής μαζί με τον Steven Pasquale ο οποίος υποδύεται το νέο της φλερτ, Andrew.

Στο παρελθόν η 52χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει ότι δε νιώθει άνετα να είναι γυμνή μπροστά στην κάμερα ή να γυρνά σκηνές σεξ (θυμήσου πότε την είδες στο Sex and the city να κάνει σεξ όπως οι υπόλοιπες πρωταγωνίστριες. Ακριβώς. Ποτέ), αλλά -προφανώς- αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση. Μάλιστα, έχει γίνει γνωστό πως στο συμβόλαιό της στο Sex and the city υπήρχε όρος να μην εμφανιστεί ποτέ γυμνή, παρά μόνο με τα εσώρουχα.

 

«Απλώς δεν το απολάμβανα ποτέ. Πιστεύω ότι είναι τέλειο όταν οι γυναίκες νιώθουν άνετα με αυτές τις σκηνές και είναι επιλογή τους» έχει δηλώσει σε συνέντευξη της στο People.

Και κάπως έτσι η Sarah βρέθηκε στην τοποθεσία «εκρού καναπές» φορώντας μόνο ένα μαύρο φανελάκι να γυρίζει μια σκηνή σεξ που αξίζει μια θέση σε μελλοντικές λίστες με τις πιο καυτές σκηνές σεξ που έχουμε δει σε σειρές.