CELEBRITIES

Η Sarah Jessica Parker απαντά στο ξέσπασμα της Kim Cattrall και μιλά για την “κόντρα” τους

ASSOCIATED PRESS

Πέρασαν μαζί έξι ολόκληρες σεζόν. Από το 1998 έως το 2004, η Sarah Jessica Parker και η Kim Cattrall μοιράστηκαν συζητήσεις σε εστιατόρια, βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αγάπη για τα ψηλοτάκουνα, στιγμές αλληλοϋποστήριξης και αμοιβαίας αγάπης. Πάντα στα πλαίσια των γυρισμάτων του Sex and the city, γιατί εκτός πλατό οι σχέσεις τους ποτέ δεν ήταν και οι καλύτερες

Κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα με την Cattrall να δηλώνει ότι η σχέση τους με την Parker ήταν τοξική, ότι θα μπορούσε να είναι πιο ευγενική μαζί της για την άρνησή της να συμμετάσχει στο Sex and the city 3, αλλά το πρόσφατο εξοργισμένο της ποστ στο Instagram οποίο δηλώνει ότι δεν δέχεται την αγάπη και τη στήριξη της Parker για το χαμό του αδελφού της αποκαλώντας την υποκρίτρια.

 

Κι εννοούμε αυτό το ποστ. 

Κάπως έτσι, με τις δύο πρωταγωνίστριες του Sex and the city να είναι στα μαχαίρια γνωρίζαμε ότι τρέφουν αρνητικά συναισθήματα η μία για την άλλη. Μέχρι που στην πρόσφατη της συνέντευξη στο περιοδικό People η Sarah Jessica Parker έκανε τον κινέζο τα ανέτρεψε όλα γιατί ενώ η Cattrall είναι σαν μαινόμενος ταύρος, η Parker φαίνεται να είναι σαν μοναχός στο Θιβέτ.

Επιμένει ότι «δεν υπήρξε καμία διαμάχη ή τσακωμός» με την Kim Cattrall και ότι όλα ήταν κατασκευασμένα. Μάλιστα κάνει λόγο για «απάτη».

«Στην πραγματικότητα, όλο αυτό είναι αστείο γιατί ποτέ δεν μίλησα γι’ αυτό το θέμα, εκτός από το ότι είπα ότι κάποιες από εμάς νιώσαμε απογοητευμένες. Δεν απάντησα ποτέ στην συζήτηση που είχε η Kim με τον Piers Morgan στην οποία μάλιστα είπε κάποια πράγματα που με πλήγωσαν. Ζήσαμε μαζί μια εμπειρία και ήταν απίστευτη, και τίποτα δε θα είναι σαν αυτή», δήλωσε.

Και συνεχίζει: «Είχαμε μια σύνδεση με το κοινό, είχαμε μια σύνδεση με την πόλη και με αυτό το καστ και έχουμε τόσες τρελές ιστορίες να διηγηθούμε μαζί. Οπότε δεν  θέλω να εμπλακώ άλλο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ κάποια άλλη να παίζει αυτό το ρόλο. Και για να τελειώνουμε: Δεν υπήρξε τσακωμός. Όλο αυτό είναι κατασκευασμένο, αφού στην ουσία δεν απάντησα. Και δεν θα το κάνω γιατί χρειαζόταν να πει αυτά που είχε να πει και αυτό είναι προνόμιο δικό της».

Kεντρική φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS