CELEBRITIES

Σάκης Ρουβάς: “Ένιωθα άδειος. Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συμβαίνει”

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες σταρ. Ο Σάκης Ρουβάς, καλλιτέχνης με αυθεντικό star quality, διαχρονικός και πάντα λαμπερός, παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Λεμονιά και το περιοδικό Gala. Επέλεξε να μιλήσει για άγνωστες δύσκολες στιγμές του που βίωσε στο παρελθόν, για την Κάτια Ζυγούλη και την οικογένειά του.

Ο Σάκης σε ηλικία 29 ετών πέρασε από μία προσωπική αναζήτηση μέσα από την οποία βγήκε νικητής. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το μεγάλο σοκ ήταν όταν αντιλήφθηκα ότι έχω πρόβλημα. Είχα όλα αυτά που ήθελα, αλλα΄δεν ήμουν ευτυχισμένος. Σε ηλικία 29 ετών είχα κερδίσει όσα είχα ονειρευτεί, αλλά ένιωθα ταυτόχρονα άδειος. Δεν καταλάβαινα τι ακριβώς μου συμβαίνει». Η πρώτη βοήθεια ήρθε για τον Σάκη Ρουβά, όπως λέει, από έναν πνευματικό. «Ήταν ένας σπουδαίος ασκητής που μου έδειξε τον δρόμο. Με τον πνευματικό και μέσα από εσωτερική αναζήτηση, άνοιξα ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου, αυτό της πιο συνειδητής εξέλιξης. Όταν είπα το “αξίζω”, λέξη-κλειδί, σήμαινε ότι άρχισα να γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου και αναγνώρισα ότι διαθέτω εσωτερική δύναμη. Ήταν η περίοδος όπου μια νέα πόρτα άνοιξε για μένα και με οδήγησε σε άλλα, καινούργια πράγματα».

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξή του ο σταρ αναφέρθηκε στην οικογενειακή του ζωή και στον ρόλο του ως πατέρας: «Στα παιδιά μου είμαι μπαμπάς με όλη τη σημασία της λέξης. Τους έχω κάνει το πρώτο μπάνιο της ζωής τους, τους έχω αλλάξει πάνες, τα πηγαίνω σε παιδικά πάρτι, συμβάλλω μαζί με την Κάτια στο να γαλουχηθούν σωστά και με αρχές. Επιθυμούμε τα παιδιά μας να σέβονται τους άλλους ανθρώπους και να μη νιώθουν ότι μεγαλώνουν σε ένα σπίτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού, ο Σάκης και η Κάτια έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. «Το θέμα των παιδιών έχει κλείσει για εμάς. Είμαστε μία πλήρης οικογένεια».