CELEBRITIES

Δάκης: “Θα συνεργαζόμουν με τον Σάκη Ρουβά αν μου έκανε δεύτερη φωνή”

"Τσάι με λεμόνι", "Αλαλούμ", "Τόσα καλοκαίρια", "Εκείνο το πρωινό στην Κηφισιά", "Τι ντροπή". Ο Δάκης, μια παλιά, ιδιαίτερη δόξα του ελληνικού τραγουδιού μας έχει χαρίσει ορισμένα πολύ διαχρονικά κομμάτια (FYI το πραγματικό του όνομα είναι Βρασίδας Χαραλαμπίδης). Τώρα προέβη και σε μία δήλωση η οποία, οk, στην ιστορία δεν πρόκειται να μείνει αλλά η αλήθεια είναι πως μία συζήτηση σχετική θα γίνει αυτές τις μερούλες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day είπε έτσι αρκετά άξια αναφοράς τόσο για την προσωπική του ζωή, “Έχω να κάνω δεσμό από το 1990. Πνίγομαι! Δεν μπορώ δεσμούς! Θέλων να κοιμάμαι μόνος μου στο φαρδύ διπλό κρεβάτι  μου”πως “Θα συνεργαζόμουν με τον Σάκη Ρουβά, γιατί όχι; Αν ήταν ωραίο τραγούδι και μου έκανε δεύτερη φωνή” και για το πώς φέρεται η Ελλάδα στους παλαιότερους καλλιτέχνες της “Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό. Του παλιούς καλλιτέχνες τους ‘εκμεταλλεύονται’ οι νέοι”. Έ, βρήκε ευκαιρία το δαιμόνιο ρεπόρτερ, κι έκανε την ερώτηση του 1 εκατομμυρίου. Με τον Σάκη Ρουβά θα έκανε συνεργασία ο κύριος Δάκης;

“Θα συνεργαζόμουν με τον Σάκη Ρουβά, γιατί όχι; Αν ήταν ωραίο τραγούδι και μου έκανε δεύτερη φωνή”.

Ούτε ντούετο, ούτε ισότιμη κοινή εμφάνιση, ούτε τίποτα. Μόνο δεύτερη φωνή δέχεται ο Δάκης από τον Σάκη. Εμείς πάντως αν γινόταν αυτό, θα προτείναμε να συμβεί με αυτό το τραγούδι:

 

Και μην υποτιμάς καθόλου τις δεύτερες φωνές, είναι μεγάλο ταλέντο να ξέρεις να τις κάνεις.