CELEBRITIES

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει έκπληξη στη μητέρα του και τρελαίνει το instagram

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, μιλά για την οικογένειά του και τη σχέση που έχει με τους δικούς του ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένεκα του ριάλιτι, ήταν η πρώτη φορά που έλειψε για 5 συνεχόμενους μήνες από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να του λείψουν όλοι πάρα πολύ, όπως εξηγεί, αλλά λίγο περισσότερο η μητέρα του. Γι’ αυτό και αποφάσισε να της κάνει έκπληξη και να επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο λίγες ημέρες νωρίτερα απ’ ό,τι τον περίμενε.

Μάλιστα, ανέβασε τη στιγμή της συνάντησης στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύω αρκετά…με το Survivor όμως είναι η πρώτη φορά που λείπω 5 συνεχόμενους μήνες μακριά από το σπίτι μου, την οικογένειά μου! Και μου έλειψαν όλοι πολύ, λίιιιιγο περισσότερο η μητέρα μου! Γι αυτό της έκανα μια έκπληξη και εμφανίστηκα στην πόρτα του σπιτιού λίγες μέρες νωρίτερα από ότι περίμενε για να δω την αντίδρασή της…ανεκτίμητη!  Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε καθημερινά δίπλα μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα και γι αυτό δεν τους δίνουμε την απαραίτητη προσοχή, δεν τους λέμε πόσο συχνά τους αγαπάμε. Δεν χρειάζεται να αλλάξει κανείς ήπειρο για να καταλάβει την αξία της οικογένειας!“.

 

Όπως φαντάζεσαι, το βίντεο έχει μέχρι στιγμής μερικές εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και πάαααρα πολλά σχόλια.