CELEBRITIES

Ο Robert Pattinson από κοντά είναι όσο υπέροχος φαντάζεσαι

Ο Robert Pattinson ήρθε στην Αθήνα, πήγε τη βόλτα του στην Ακρόπολη και το βράδυ της Τετάρτης ανέβηκε μέχρι το Mall για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της καινούριας του ταινίας ''Good Time'', που βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη από την Feelgood Entertainment. Εκεί, ήμασταν και εμείς- ένα μικρό γκρουπάκι από την 24 Media που εκτιμά το ταλέντο του Rob (εντάξει, όχι μόνο αυτό)- φορτωθήκαμε σε ένα αυτοκίνητο και πήγαμε να δούμε από κοντά τον άνθρωπο που έκανε trendy τους βρικόλακες.

Έξω από την αίθουσα γινόταν ένας μικρός χαμός, καλεσμένοι, δημοσιογράφοι, bloggers και όσοι τυχεροί είχαν πρόσκληση για την πρεμιέρα περίμεναν να δουν από κοντά τον Robert, ο οποίος εμφανίστηκε για λίγο, φωτογραφήθηκε και στη συνέχεια μπήκε στην αίθουσα.

Ndp Photo Agency

Πώς είναι από κοντά; Όσο υπέροχος είναι και στις φωτογραφίες. Ψηλόλιγνος, ήρεμος και άβολος σαν έφηβος που έχει πάει σε πάρτι που δεν γνωρίζει κανέναν, ο Robert βρέθηκε ανάμεσά μας και χωρίς να πει λέξη, κατάφερε να μας κάνει να βγάλουμε καρδούλες από τα μάτια.

Λίγο πριν αρχίσει η ταινία δεν θέλησε να μιλήσει στον κόσμο, αλλά προτίμησε να φύγει διακριτικά. Μετά την προβολή βρέθηκε στο Zonar’s όπου γιόρτασε μαζί με εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες, κλείνοντας έτσι την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Ndp Photo Agency

Με τους παραγωγούς της ταινίας, Τέρι Ντούγκας και Πάρη Λάτση-Κασιδόκωστα

Ndp Photo Agency

Ndp Photo Agency

 

Κεντρική φωτογραφία: Ndp Photo Agency