CELEBRITIES

Μόλις δεις αυτές τις φωτογραφίες της Rihanna, δε γίνεται να τις ξεχάσεις (ούτε και ο Chris Brown)

H Rihanna είχε καιρό να κάνει χαμό με τις εμφανίσεις της και άφηνε τον κόσμο και τα tabloids να σχολιάζουν τα κιλά που έχει πάρει(;). Όλα αυτά μέχρι χτες, που συμμετείχε στο καρναβάλι των Barbados.

Το παραδοσιακό outfit για να πάρει κανείς μέρος στο καρναβάλι αυτό είναι κάτι αρκετά μικροσκοπικό και πολύχρωμο. Τους κανόνες αυτούς δεν θέλησε να σπάσει ούτε και η Rihanna, η οποία πέρα από το ότι εμφανίστηκε με πετρόλ μαλλιά, ήταν και πιο σέξι από ποτέ με ένα μικροσκοπικό και αποκαλυπτικό μπικίνι από πολύτιμες πέτρες και τεράστια, χρωματιστά φτερά στην πλάτη.

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Ένα διάφανο, διχτυωτό καλσόν με διαμάντια, αλλά και εξίσου ιδιαίτερα κοσμήματα για τα πόδια, ολοκλήρωναν το look της Riri, η οποία προτίμησε να είναι άνετη με λευκά sneakers, αντί να φορέσει τα αγαπημένα της τακούνια.

 

 

 

 

 

Όπως είναι προφανές, η εμφάνισή της δεν περνάει απαρατήρητη. Για το γεγονός αυτό φρόντισε να την ενημερώσει και ο πρώην της, Chris Brown, ο οποίος σχολίασε κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της η Rihanna, ένα emoji με ματάκια.

crawpova '17 #AuraForCropOva @aura_experience

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

 

Τι έγινε Chris; Τι πάθαμε;