CELEBRITIES

Η Rihanna κάνει το πιο υπέροχο εξώφυλλό της στη Vogue

Με μια πρόχειρη διαδικτυακή αναζήτηση, πέφτεις εύκολα σε άρθρα που εκθειάζουν το νέο εξώφυλλο της αραβικής Vogue, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Rihanna.

Το κορίτσι από τα Barbados, διανύει την πιο δημιουργική και επιτυχημένη περίοδο της καριέρας της και επελέγη ως εκπρόσωπος των πιο δυναμικών γυναικών που αλλάζουν τον κόσμο σήμερα. Στο τεύχος της αραβικής Vogue του Νοεμβρίου, βλέπουμε τη Rihanna με ένα διαφορετικό look, ώστε να θυμίσει τη Νεφερτίτη, τη βασίλισσα της Αιγύπτου, της οποίας το όνομα σημαίνει “μια όμορφη γυναίκα έχει έρθει”.

 

Ο διευθυντής της Vogue, Manuel Arnaut, δήλωσε: “Η Rihanna δεν είναι μόνο ένα από τα πιο επιτυχημένα pop είδωλα που έχουν υπάρξει ποτέ, διαμορφώνοντας την βιομηχανία της ψυχαγωγίας με τους δυναμικούς ήχους της και την μοναδική αίσθηση του στιλ, αλλά είναι και θερμή υποστηρίκτρια της διαφορετικότητας. Με ένα στέμμα που σχεδίασε η Faeth Millinerh, η Rihanna αποτίει φόρο τιμής σε αυτή την αξέχαστη βασίλισσα, η οποία εξακολουθεί να βασιλεύει ως μια από τις πιο διάσημες προσωπικότητες της Αρχαίας Αιγύπτου“.

 

Μοναδική και αψεγάδιαστη όπως πάντα.