CELEBRITIES

216 χιλιάδες Swarovski για τη Rihanna

Δικαίωσε εκείνους που την επέλεξαν ως το Fashion Icon της χρονιάς, η Rihanna, αφού έκανε μια εμφάνιση δια χειρός Adam Selman, που όλος ο κόσμος θα θυμάται για πολύ καιρό.

H αψεγάδιαστη σιλουέτα της εκκεντρικής τραγουδίστριας ήταν το αντικείμενο της συζήτησης στα φετινά βραβεία του συμβουλίου των αμερικανών σχεδιαστών μόδας. Δεν επέλεξε να φορέσει κάτι που θα κολακεύει τον σωματότυπό της, αλλά συμφώνησε με τον Adam Selman να δημιουργήσει αποκλειστικά γι’ αυτή τη βραδιά, κάτι που θα την έκανε να νιώθει σαν στο σπίτι της. Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι μια αραχνοϋφαντη τουαλέτα κεντημένη με 216.000 κρύσταλλους Swarovski. Ελάχιστα άφηνε στην φαντασία των παρευρισκομένων, αφού το μόνο μέρος του σώματός της που ουσιαστικά έμεινε κρυφό, ήταν τα απολύτως απαραίτητα που κάλυψε με ένα εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος. Για να ολοκληρώσει το look, η Riri φόρεσε στο κεφάλι ένα ασορτί τουρμπάνι,  ενώ το μακιγιάζ της αποτελούνταν από smokey eyes και nude χείλη. Σε περίπτωση που έβαζε μια ψυχρούλα, κράτησε και ένα μικρό γουνάκι τυλιγμένο γύρω από τη μέση της. To αστείο της υπόθεσης είναι πως όταν την είδαν να περπατάει στο δρόμο, κανείς δεν περίμενε αυτό που αντίκρισαν μόλις άναψαν τα φώτα και τα φλας των φωτογράφων.

rih1.jpg 

Μια ακόμα αξιοσημείωτη στιγμή της βραδιάς ήταν το χιουμοριστικό βιντεάκι που προβλήθηκε στην τελετή και στο οποίο η Rihanna φαινόταν να συμβουλεύεται μέσω sms την Anna Wintour για το τι να φορέσει.

Έπειτα ακολούθησε η απονομή, κατά την οποία η Wintour παρέδωσε στη Rihanna το βραβείο της. “Η μόδα είναι ο μηχανισμός άμυνάς μου. Παλιότερα έλεγα ότι οι άλλοι μπορεί να νικήσουν εμένα, αλλά δε μπορούν να νικήσουν το outfit μου”.

wintour.jpg 

Με αυτή της την εμφάνιση η Rihanna δικαίωσε τον σχεδιαστή Zac Posen ο οποίος μίλησε για το πόσο ριψοκίνδυνη είναι στιλιστικά η τραγουδίστρια και για το πώς συνδυάζει την κομψότητα μιας εμφάνισης στο “κόκκινο χαλί’ με την επαναστατική της προσωπικότητα. “Δεν φοβάται, έχει κότσια ακόμα κι όταν φοράει φόρμες!”, συμπλήρωσε ο Alexander Wang, ενώ λίγο πιο δίπλα η Riri έδινε στον τύπο την πιο αξιομνημόνευτη περιστροφή όλων των εποχών.

rih2.jpg rih3.jpg

Εγώ, μιας που βραβεύτηκε το κορίτσι, όχι ότι χρειαζόμουν αφορμή, αλλά εντάξει, σας παραθέτω εδώ τις 18 καλύτερες εμφανίσεις της σύμφωνα με τον άνθρωπο κλειδί στις εμφανίσεις της Rihanna, τον στιλίστα της, Mel Ottenberg. Για να αλλαξοπιστήσουν, ακόμα και οι haters!

Oι 18 καλύτερες εμφανίσεις της Rihanna σύμφωνα με τον Mel Ottenberg