CELEBRITIES

Η Rachel McAdams είναι “πολύ” έγκυος και κανείς μας δεν είχε ιδέα γι’ αυτό

Jordan Strauss/Invision/AP

Αν και φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή (πάρα πολύ) μακριά από τα φώτα και τα δημοσιεύματα, τα τελευταία δύο χρόνια, είναι γνωστό ότι, η πρωταγωνίστρια του Notebook, η γλυκιά Rachel McAdams, βγαίνει με τον σεναριογράφο Jamie Linden.

Σύμφωνα με πηγές και δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η 39χρονη ηθοποιός η οποία έχει να φανεί σε κόκκινο χαλί από τον Σεπτέμβριο, είναι έγκυος. Μάλιστα, την Τετάρτη δεν παρευρέθηκε καν στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Game Night  που ήταν και κερασάκι ώστε σχεδόν να επιβεβαιωθούν οι φήμες περί εγκυμοσύνης.

Όπως λένε οι πηγές η Rachel βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αφού, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, διανύει το τρίτο τρίμηνο. Η τελευταία φορά που η ηθοποιός φωτογραφήθηκε ήταν το Νοέμβριο, στο αεροδρόμιο του Τορόντο όπου μάλιστα φορούσε πολλά layers από ρούχα. Τον Σεπτέμβριο που, μάλλον, ήδη είχε φουσκώσει,είχε χρησιμοποιήσει την τσάντα της για να κρύψει την κοιλιά της.

Γενικά πάντως, εδώ και αρκετά χρόνια (και συγκεκριμένα από το 2009) έχει δηλώσει ότι ανυπομονούσε να γίνει μητέρα. «Θα ήταν υπέροχο να έχω πολλά παιδιά. Ανυπομονώ να γίνω μαμά κάποια μέρα», είχε πει σε συνέντευξη της στο περιοδικό People το 2009. 

Το 2015, σε συνέντευξη της στο περιοδικό Marie Claire είπε ακριβώς το ίδιο. Να που ήρθε η ώρα λοιπόν!

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP