CELEBRITIES

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το μήνυμα του ενόψει του χειρουργείου και οι ευχές των φίλων του

NDP

Μία εβδομάδα ακριβώς αφού αποκάλυψε ότι ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε θα τον κρατήσει μακριά από τα θεατρικά του σχέδια αυτό το καλοκαίρι, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία selfie του εν αναμονή του χειρουργείου.

«Πρόκειται για μία επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθώ εκτάκτως. Θα γίνει στην σπονδυλική στήλη και δεν μου επιτρέπεται να είμαι στην παράσταση! Για να γίνω καλά θα πρέπει να προστατεύσω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα αλλά και για εμένα τον ίδιο! Θα είμαι κλινήρης έως το τέλος Ιουλίου», διευκρίνισε ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso πριν από λίγες ημέρες. Και τώρα ο ηθοποιός βρίσκεται στην περίοδο της αναμονής όπως αποκάλυψε μέσω Instagram, σχολιάζοντας στη selfie του: «Εδώ στο περίμενε… Ποσο απύθμενη λέξη…».

Εδώ στο περίμενε ….ποσο απύθμενη λέξη….

A post shared by Pygmalion Dadakarides (@pygmalion_dadakarides) on

Φυσικά το Instagram του γέμισε με σχόλια συμπαράστασης μεταξύ των οποίων κι εκείνα που υπέγραφαν συνάδελφοί του όπως η Πέγκυ Τρικαλιώτη που του έγραψε: «Αγόρι μου γλυκό σου εύχομαι ολόψυχα γρήγορα γέρος και ξανά παντοδύναμος!» αλλά και η Μαρία Κωνσταντάκη που σχολίασε: «Όλα καλά θα πάνε… Προμις». Ο Άλκις Κούρκουλος έστειλε το δικό του μήνυμα δύναμης με τα ανάλογα emoji και ο Γιώργος Γαλίτης συμπλήρωσε: «Όλα καλά. Σ’ αγαπάμε όλοι». «Όλα θα πάνε καλά Πυγμαλίωνα μου κι όλων η ευχή κι η σκέψη μας είναι κοντά σου!» του έγραψε η Νίκη Παλληκαράκη και η Σοφία Φαραζή του έστειλε τα φιλιά και την αγάπη της.

Γρήγορη ανάρρωση κι από εμάς Πυγμαλίωνα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency