CELEBRITIES

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η αγάπη της για τη ζωή σε μία αποκαλυπτική φωτογραφία από το 2002

ndp

«Η φύση δίνει την καλύτερη διέξοδο στο σώμα και στο μυαλό» δήλωνε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε παλιότερη συνέντευξη της. Η λατρεία της μεγάλης ερμηνεύτριας για τα ταξίδια, τη φύση και την άσκηση είναι κάτι που πολύ συχνά αφήνει να φανεί στον λογαριασμό της στο Instagram. Αυτά μαζί με την πίστη της στην ζωή, συνθέτουν μάλλον την προσωπική φιλοσοφία μιας γυναίκας που με τα τραγούδια της έχει ντύσει τη ζωή των περισσότερων Ελλήνων.

Η ενεργή στα social media ερμηνεύτρια αυτή τη φορά μετέδωσε τη θετική της στάση απέναντι στη ζωή γυρνώντας τον χρόνο πίσω στο 2002. Μοιράστηκε μία topless φωτογραφία της, επεξεργασμένη με δόσεις σουρεαλισμού σε υπολογιστή, από μία εξωτική παραλία. «2002: Κάπου στον πλανήτη. Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι» έγραψε η ίδια και στην συνέχεια μοιράστηκε και τους στίχους της διάσημης διασκευής της στο τραγούδι «It’s a pitty», που κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Πάμε Χαβάη» το 2007, αφήνοντας μάλλον να εννοηθεί ότι η φωτογραφία της ήταν από εκεί.

 

Όσο για την αθλητική της φιγούρα που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο και εντυπωσιάζει είτε το ημερολόγιο δείχνει 2002 είτε 2018, αυτή οφείλεται κατά πολύ στο παρελθόν της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον πρωταθλητισμό. «Ήμουν στα 100 μέτρα και στα 400 μετ’ εμποδίων στον Πανιώνιο. Και στο Μίλωνα στο βόλεϋ στην Α’ Εθνική. Ο αθλητισμός με βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή μου. Μου έδωσε τα καλύτερα μαθήματα πειθαρχίας, το ευ αγωνίζεσθαι στο αθλητικό παιχνίδι και στη ζωή, την αφοσίωση στο στόχο, την αυτοσυγκέντρωση, τη φυσική κατάσταση και το πάθος για το «νήμα». Σιχαίνομαι τη δεύτερη θέση (χαμογελά). Έχω δικό μου γυμναστήριο στο σπίτι και το αγαπημένο μου μηχάνημα είναι η κωπηλατική. Όταν έχω πάρα πολύ στρες παίρνω τα βουνά η κάνω diving» είχε εξομολογηθεί σχετικά στην ίδια συνέντευξη στο ogdoo.gr.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency