CELEBRITIES

Ο λόγος που ο William και η Kate Middleton δε δημοσίευσαν φωτογραφία γενεθλίων της πριγκίπισσας Charlotte

Christian Charisius/Pool Photo via AP

Στις 2 Μαΐου η πριγκίπισσα Charlotte έγινε 3 ετών. Όσο κι αν ψάξεις επίσημες φωτογραφίες του Παλατιού με αυτή την αφορμή, δε θα βρεις. Ο William και η Kate Middleton έχουν αποφασίσει να ζήσουν, όσο μπορούν, μακριά από τις παραδόσεις και τους άτυπους κανόνες και να μην τηρούν κατά γράμμα το Πρωτόκολλο μίας άλλης γενιάς και νοοτροπίας.

Στόχος του ζευγαριού να προστατεύσουν τα παιδιά τους από την αλόγιστη έκθεση στη δημοσιότητα. Θεωρούν πως είναι πάρα πολύ μικρά και το ενδιαφέρον για αυτά πολύ μεγάλο με αποτέλεσμα να επηρεάζονται.

Το Παλάτι αρκέστηκε σε ένα tweet με μία φωτογραφία της που ήδη είχε κυκλοφορήσει, ευχαριστώντας για τις ευχές και τα μηνύματα αγάπης.

 

Χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση είναι βέβαιο πως ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte θα είναι παρανυφάκια στο γάμο του θείου τους Harry με την Meghan Markle, άρα όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα (και) πάνω τους. Πάνω από 23 εκατομμύρια τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την τελετή.

Η πριγκίπισσα Charlotte έγινε η πρώτη γυναίκα με βασιλικό αίμα στην ιστορία που δε θα χάσει τη σειρά της στη διαδοχή του θρόνου από έναν άντρα διάδοχο χάρη στο νέο κανόνα της διαδοχής που ισχύει για τους γεννημένους μετά την 28η Οκτωβρίου του 2011. Η διαδοχή πια ρυθμίζεται από τη σειρά γεννήσεων και όχι από το φύλο.

Οι πρώτες της φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ήταν τραβηγμένες από τη μαμά της στο σαλόνι του σπιτιού της οικογένειας. Η Charlotte πόζαρε στην αγκαλιά του George.

«Υπήρξε μία πολύ θερμή ανταπόκριση του κοινού, όταν γεννήθηκε η πριγκίπισσα Charlotte, γεγονός που εκτίμησαν ιδιαίτερα ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge. Έτσι, θέλησαν να μοιραστούν με τον κόσμο, τις οικογενειακές τους φωτογραφίες», δήλωσε εκπρόσωπος του Παλατιού λίγες ημέρες μετά τη γέννησή της.

 

 

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Christian Charisius/Pool Photo via AP