CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle: Τo προσκλητήριο του γάμου τους

ASSOCIATED PRESS

Ο πρίγκιπας Harry και η ηθοποιός του Suits, Meghan Markle είναι γνωστό ότι θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το Σάββατο 19 Μαΐου, κι όπως είναι λογικό το παλάτι βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για να είναι αψεγάδιαστη και ανάλογη της αίγλης του ζευγαριού αυτή η τελετή.

Το παλάτι του Κένσιγκτον αναλαμβάνει να μας πληροφορεί για τις λεπτομέρειες του επικείμενου γάμου και αυτό έκανε για άλλη μια φορά εχθές, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το ιδιαίτερο προσκλητήριο του γάμου. Είναι απλό αλλά πανέμορφο και κουβαλά την πριγκιπική χάρη που του αναλογεί.

AP images

AP Images

Τα προσκλητήρια τυπώθηκαν από την εταιρεία Barnard & Westwood, η οποία έχει αναλάβει μέσω βασιλικού εντάλματος την εκτύπωση και τη βιβλιοδεσία από το 1985. Φέρουν επάνω τους το χαρακτηριστικό σύμβολο του πρίγκιπα της Ουαλίας σε χρυσό μελάνι, ενώ το κείμενο που το συνοδεύει είναι ανάγλυφο με μαύρο και χρυσό μελάνι.

AP images

AP Images

Οι τυχεροί που θα έχουν προσκλητήριο καλούνται να παρευρεθούν στο γάμο που θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου καθώς και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει, στην οποία θα παραβρίσκεται και η βασίλισσα Ελισάβετ. Αργότερα το ίδιο βράδυ θα υπάρξει και ιδιωτική δεξίωση που θα δώσει ο πρίγκιπας Κάρολος με 200 καλεσμένους.