CELEBRITIES

Power of Love: Ο Δώρος απειλεί ότι θα βγάλει τα “άπλυτα” της παραγωγής στη φόρα

Είναι γεγονός ότι από τη Δευτέρα που ο Δώρος και η Αθηνά άφησαν το σπίτι του Power of Love, η τηλεόραση (αλλά και η ζωή μας) έγινε φτωχότερη. Τουλάχιστον να είναι καλά τα παιδιά και να ζουν τον έρωτά τους κι ας είναι και έξω από το σπίτι του reality. Όπως γράφαμε κι εδώ, η απόφαση αποχώρησης ήταν πρωτοβουλία του Δώρου. Η Αθηνά απλώς ακολούθησε.

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε τη δυνατότητα επιστροφής μέσα σε μια εβδομάδα αρκεί να έδιναν μια λογική εξήγηση και έπειτα να είχαν και τη θετική ψήφο των συμπαικτών τους, αλλά ο Δώρος απέκλεισε εντελώς αυτά τα σενάρια.

Το βράδυ της Τετάρτης έκανε ένα live στο Instagram στο οποίο αποκάλυψε ότι έχει αρκετά θέματα με την παραγωγή του παιχνιδιού. Τι ειπώθηκε λοιπόν σε αυτό το live;

 

«Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι; Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει. Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα παίρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά».

Φανερά ενοχλημένος από την παραγωγή είπε: «Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πώς θα πράξω….», είπε προσθέτοντας ότι στο επόμενο live που θα κάνει θα είναι μαζί με την Αθηνά η οποία θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να τον συναντήσει.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε, ο Δώρος και Αθηνά, λέγεται ότι, θα αποκαλύψουν όλα όσα κρατούν κρυμμένα σήμερα το βράδυ (της Πέμπτης) στην διαδικτυακή εκπομπή του Μάριου-Πρίαμου Ιωαννίδη (με τον οποίο ο Δώρος είναι φίλος) «The Analyzer» που μεταδίδεται μέσω YouTube.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/dorospan