CELEBRITY STYLE

Πόπη Τσαπανίδου: 5 casual outfits της που αξίζει να αντιγράψεις

Papadakis Press/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δυναμική προσωπικότητα, με άποψη και ένα φανταστικό χαμόγελο που την κάνει να λάμπει ολόκληρη κάθε φορά που γελάει. Και διαχρονικά κομψή. Αυτή είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Μία από τις γυναίκες που θαυμάζουμε γιατί μένει πιστή στο προσωπικό της στιλ και το αναδεικνύει. Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που η άνεση στις εμφανίσεις τους έχει πρωταρχικό ρόλο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάνουν την κομψότητά τους. Το αυθεντικό στιλ άλλωστε βρίσκεται πάνω από κάθε τάση.

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει βρει το μυστικό για updated casual εμφανίσεις και χαρίζει σωστή στιλιστική έμπνευση. Τα relaxed παντελόνια και ιδιαίτερα εκείνα σε cargo στιλ δεν λείπουν από την ντουλάπα της. Όπως και τα πουκάμισα σε loose ή πιο tailored γραμμή. Θα λέγαμε επίσης πως έχει βρει τη δική της «στολή». Τ-shirts, jeans και sneakers. Ό,τι πιο εύκολο δηλαδή για να φορέσεις καθημερινά και ειδικά τώρα εν μέσω lockdown που τα outfits πρέπει να προσφέρουν ευκολία και άνεση.

Οι συνδυασμοί που συνήθως επιλέγει λοιπόν χαρακτηρίζονται από μία απλότητα. Εμείς, συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 casual outftits της Πόπης Τσαπανίδου για να πάρεις την καλύτερη έμπνευση.

Πόπη Τσαπανίδου: 5 casual outfits που αξίζει να αντιγράψεις από το στιλ της

Μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι και πουκάμισο

Καμία (μα καμία) εμφάνιση δεν μπορεί να πάει λάθος όταν φοράς ένα  μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι. Είναι κομμάτι-κλειδί. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με ένα πουκάμισο ή μπλούζα σε έντονο χρώμα προκύπτει πάντα ένα κομψό αποτέλεσμα.

Total black

Υπάρχει κάτι πιο κομψό από μία total black εμφάνιση; Η απάντηση είναι «όχι» και η Πόπη Τσαπανίδου το επιβεβαιώνει.

Animal Print

Τα animal prints είναι διαχρονικά. Ό,τι μοτίβο και να επιλέξεις υπόσχεται τις πιο statement εμφανίσεις. Όπως αυτό το παντελόνι με zebra print που είχε φορέσει η Πόπη Τσαπανίδου όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ένα παντελόνι με το μοτίβο ζέβρας θα συνδυαστεί άψογα με μαύρα απλά tops, σακάκια και mules.

Jeans και t-shirts

Το παν για μια επιτυχημένη εμφάνιση με τζιν είναι να βρεις αυτό που ταιριάζει στον δικό σου σωματότυπο. Η Πόπη επιλέγει τζιν σε ίσια γραμμή με καμπάνα στο τελείωμα, ένα από τα πιο διαχρονικά σχέδια. Το συνδυάζει με t-shirts και κλασικά Converse.

Ολόσωμη φόρμα με t-shirt

Η ολόσωμη φόρμα είναι η τέλεια λύση για εκείνες τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Η Πόπη συνδύασε τη δική της με ένα t-shirt και πέτυχε ένα πολύ stylish αποτέλεσμα.