CELEBRITIES

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έγκυος για δεύτερη φορά

Είναι ήδη μητέρα της σχεδόν ενάμιση έτους Λυδίας την κόρη που απέκτησε μαζί με τον σύντροφό της, Φώτη Μπερνάντο. Και σε λίγους μήνες θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ξανά έγκυος

Το μεσημέρι της Τρίτης, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην παρουσιάστρια αποκάλυψε το μεγάλο νέο.  

Εκεί λοιπόν που η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλούσε για τον σύντροφό της και πόσο πολύ τον θαυμάζει για όλα αυτά που κάνει, η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε πώς το μωρό επηρέασε τη σχέση και την καθημερινότητά τους.

 

«Τα πάντα άλλαξαν. Εννοείται. Αλλά υπάρχει καλή υποστήριξη, υπήρχαν και εντάσεις μέχρι να το βρούμε όλο το πράγμα, αλλά νομίζω ότι όταν υπάρχει καλή βάση όλα βρίσκονται. Κι εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που ήμουν πολύ πάνω στο Φώτη και τώρα η προσοχή έχει φύγει, αλλά υπάρχει κατανόηση. Πολλή».

«Έχετε βάλει κάποιο στόχο, δηλαδή όταν το παιδί πάει προνήπιο να είστε πάλι λίγο μαζί», λέει η Ελένη Μενεγάκη.

«Τι με ρωτάς μωρέ Ελένη. Δεν προλαβαίνουμε γιατί έρχεται και το άλλο μωρό». ΜΠΟΥΜ .

«Με το καλό», απάντησε χαμογελαστά και αμήχανα η Ελένη.

«Θέλω να το πω δημόσια επειδή εργάζομαι και είμαι σε περιοδεία αυτό το διάστημα, δεν μπορώ να το κρύβω άλλο και βέβαια, έχει περάσει και το επικίνδυνο  διάστημα του πρώτου τριμήνου. Και επίσης, είμαι και υπερβολικά χαρούμενη, δεν μπορώ να το κρατάω για τον εαυτό μου! Είμαι τρισευτυχισμένη! Θέλαμε κι άλλο παιδί και πιο γρήγορα, αλλά, επειδή εγώ θήλαζα μέχρι πριν μερικούς μήνες, δεν μπορούσα να μείνω έγκυος κι έτσι, με το που σταμάτησα τον θηλασμό, έμεινα έγκυος αμέσως! Επειδή εγώ είμαι μοναχοπαίδι και ξέρω πώς είναι, τώρα ξέρω ότι η κόρη μας δεν θα είναι ποτέ μόνη της».

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/PenelopeAnastasopoulou