CELEBRITIES

Πέτρος Κωστόπουλος: Νέο χτύπημα με δηλώσεις περί “ηλίθιων”

NDP

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν φιλτράρει τα λόγια του όταν παραχωρεί δηλώσεις ή συνεντεύξεις, πράγμα που έγινε φανερό την περασμένη εβδομάδα με τον όρο «ξεβλάχεψα» τον οποίο χρησιμοποίησε για τα περιοδικά που έχει εκδόσει στο παρελθόν, προκαλώντας τα -αναμενόμενα- στον χώρο των ελληνικών social media καταγγελτικά σχόλια εναντίον του. Αυτή τη φορά παραχώρησε τηλεοπτικη συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη στην οποία μίλησε για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί και την «εμπλοκή» του στο χωρισμό Τζένης Μπαλατσινού - Βασίλη Κικίλια.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κλήθηκε να απαντήσει στην κάμερα του Ooh! La La για το ενδεχόμενο να ανέβει ξανά κάποτε τα σκαλιά της εκκλησίας μετά το διαζύγιο του από τη Τζένη Μπαλατσινού κάτι στο οποίο απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν μπορώ να ξαναπαντρευτώ, είναι ανόητο». Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δημιουργήσει κάποια στιγμή μια νέα σχέση αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πώς θα οδηγηθεί ξανά στο γάμο.

Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίζει καταλυτικό ρόλο στο χωρισμό της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια μετακομίζοντας κοντά στο σπίτι που μοιράζονταν μέχρι πρότινος ο Πέτρος Κωστόπουλος, που πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο κέντρο της Αθήνας, απάντησε:  «Εντάξει, ο καθένας γράφει ότι χαζομάρα θέλει. Δεν με στεναχώρησε αυτό, γιατί μπορεί να υπάρξει ηλίθιος που μπορεί να πιστέψει ότι επειδή πήγα στην ίδια γειτονιά, μπορεί να τους χωρίσω» και ξέσπασε σε γέλια. Τέλος ο ίδιος απάντησε στη Σάσα Σταμάτη για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό της σημειώνοντας ότι: «Πώς σου ήρθε αυτό μωρέ; Δεν ξέρω, δεν νομίζω, δεν φαίνεται».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency