CELEBRITIES

Πέτρος Κωστόπουλος: Η απάντησή του στα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τον χωρισμό Μπαλατσινού – Κικίλια

NDP

Ο χωρισμός της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια συνεχίζει να μας απασχολεί. Και θες επειδή ήρθε ένα μήνα μετά τη συγκατοίκησή τους, θες επειδή οι ίδιοι δεν σχολιάζουν τι τους έσπρωξε σε αυτή την απόφαση, πάντως τα σενάρια που αφορούν την αιτία του χωρισμού τους είναι πολλά. Ένα από όλα υποστήριζε πώς ο ρόλος του Πέτρου Κωστόπουλου και η δική του μετακόμιση πολύ κοντά στο νέο ζευγάρι ήταν καταλυτική για να χωρίσουν. Ο ίδιος αντέδρασε σε αυτό το σενάριο και έδωσε την απάντησή του.

Η απάντηση ήρθε διά στόματος του Νίκου Γεωργιάδη που μίλησε για το θέμα στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο. «Μίλησα χθες με τον Πέτρο, είναι πάρα πολύ ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα αυτά. Μου επιβεβαίωσε ότι έχουν πολύ καλές σχέσεις με την Τζένη. Η αλήθεια είναι ότι έχει μετακομίσει πάρα πολύ κοντά ο Πέτρος στο σπίτι της Τζένης, μπορείς να πεις ότι είναι σχεδόν στην ίδια γειτονιά. Μετακόμισε λόγω της δουλειάς του. Ήταν ένα πράγμα που είχε αποφασιστεί από καιρό, δεν μετακόμισε επειδή πήγε η Τζένη», είπε ο δημοσιογράφος. Σίγουρα το timing της μετακόμισης και των δύο είναι παράξενο ωστόσο ο Νίκος Γεωργιάδης τόνισε«Δεν συνδέεται ο Πέτρος με τον χωρισμό, αυτό θέλει να ξεκαθαρίσει».

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόσφατο ρεπορτάζ του Πάνου Ζόγκα στο Down Town για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το διαμέρισμα που νοίκιασε δεν ήταν απλώς στο κέντρο, ήταν πολύ κοντά, σχεδόν απέναντι από το διαμέρισμα που έμενε ο Βασίλης με τη Τζένη. Αυτό το γεγονός μόνο αμηχανία προκάλεσε, κάνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση τους πιο γκρίζα από όσο η Τζένη ήλπιζε. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με φίλους της, την έκανε να νιώθει θολά και ακαθόριστα εγκλωβισμένη από την τόσο κοντινή παρουσία του πρώην συζύγου της. Το ίδιο ένιωθε και ο Βασίλης, που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον νέο του γείτονα».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency