CELEBRITIES

Θωμαή Απέργη: Οι φωτογραφίες που πυροδοτούν τις φήμες για νευρική ανορεξία

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Στο παρελθόν, είχε αναφερθεί πολλές φορές στα περιττά κιλά που είχε ως παιδάκι και τη μάχη που έδωσε για να τα χάσει μεγαλώνοντας. Ο λόγος για την Θωμαή Απέργη, η οποία είχε αποκαλύψει, μάλιστα, ότι δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της εξαιτίας της εμφάνισής της.

“Ήμουν ένα υπερβολικά χοντρό κοριτσάκι, δεν ήμουν ποτέ αδύνατη, δεν μπορούσα να φορέσω τα ρούχα που ήθελα. Μάλιστα οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν στο σχολείο. Πολύ πρόσφατα, αφότου έχασα τα περιττά κιλά, άρχισα να καταλαβαίνω ότι αρέσω. Τα περιττά κιλά με είχαν βασανίσει για πολλά χρόνια και κατάφερα να τα χάσω σταδιακά ακολουθώντας συγκεκριμένη διατροφή και κάνοντας γυμναστική. Με προσπάθεια και στέρηση κατέβηκα από τα 70 κιλά στα 52. Όσοι με βλέπουν τώρα δεν μπορούν να φανταστούν πόση προσπάθεια κατέβαλα για να γίνω έτσι όπως είμαι σήμερα. Θυμάμαι τη μαμά μου που μου έλεγε συνέχεια: “Μην τρως, μην τρως”” Ωστόσο, μέχρι και σήμερα τα γλυκά αποτελούν για μένα τη μεγαλύτερη απόλαυση», είχε δηλώσει στο Πρώτο Θέμα.

Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό, η φημολογία θέλει την τραγουδίστρια να έχει περάσει “στο άλλο άκρο”.

Πολλοί κάνουν λόγο για νευρική ανορεξία, στα πρόθυρα της οποίας λέγεται ότι βρίσκεται η Θωμαή. Τα στιγμιότυπα που ανεβάζει στο Instagram τη δείχνουν να έχει χάσει κι άλλα κιλά, με αποτέλεσμα οι “ζουμερές” καμπύλες της να ανήκουν στο παρελθόν.

Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Σοκάρει με την εμφάνισή της: Πασίγνωστη ηθοποιός ένα βήμα πριν τη νευρική ανορεξία

Χριστίνα Κολέτσα: Έχει περάσει νευρική ανορεξία ή βουλιμία στο παρελθόν;