CELEBRITIES

Στέλιος Ρόκκος: “Δε χρειάζεται κανείς να σου πει αν ο Ρόκκος είναι straight ή όχι”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν και στα σχόλια αυτής ότι για να δεις αν σου αρέσει η σεξουαλική επαφή με έναν άντρα  πρέπει  πρώτα να το δοκιμάσεις όπως και στην κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα.

“Εννοείται ότι ήταν χιούμορ. Δε χρειάζεται κανείς να σου πει ότι ο Ρόκκος είναι straight ή όχι. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην καταλάβεις ότι κάνει χιούμορ. Αν όμως, απομονώσεις την φράση “ο Ρόκκος δήλωσε ότι πήγε με άντρα και του άρεσε” είσαι γελοίος. Στην περίπτωση που μου άρεσε να πάω με άντρα να είσαι σίγουρος ότι θα το δοκίμαζα, γιατί είμαι τέτοιος τύπος. Δε μου κάνει, δεν το έχω δοκιμάσει. Όλοι αυτοί που έβγαλαν όλη αυτή την βρώμα ξέρουν ακριβώς τι είπα. Είναι άτομα που θέλω να τους ρίξω σφαλιάρες“. απάντησε στο περιοδικό Hello! δίνοντας οριστικό τέλος στα σχόλια.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, Γιώργου Μιχαλόπουλου, σχετικά με το αν τα έχουν βρει με τον Γιώργο Λιάγκα αρκέστηκε στο να απαντήσει ότι:  “Τηλεφωνικά μου ζήτησε συγγνώμη”!

Στη συνέχεια γενίκευσε το θέμα και αναφέρθηκε στο ότι συχνά κάποιες δηλώσεις του παρεξηγούνται. Ο Στέλιος Ρόκκος εξήγησε πως συνήθως δεν ευθύνεται εκείνος και τα όσα λέει αλλά ο τρόπος που ερμηνεύονται είτε από τα media είτε από τους κακεντρεχείς.”Παρεξηγούμαι, όχι από κάποιον ο οποίος διαβάζει το περιοδικό ή από το δημοσιογράφο, αλλά από τον σχολιαστή που αναφέρει τα λόγια μου σαν να τα ακούς από σπασμένο τηλέφωνο. Έχουν πει ότι ο Ρόκκος είναι ναρκομανής, μετά από δήλωση μου ότι η μουσική είναι το ναρκωτικό μου”, κατέληξε.

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Γιατί ο Στέλιος Ρόκκος βγήκε εκτός εαυτού: “Νευρίασα, είχα γίνει Τούρκος”

Ο Στέλιος Ρόκκος ξεσπά για την δήλωση πολιτικού περί ομοφυλοφιλίας: “Αυτές είναι οι μεγαλύτερες αδερφές”