CELEBRITIES

Ο μαξιλαροπόλεμος στον Π. Παντελίδη έκανε έξαλλο τον Γ. Λιάγκα

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Ο μαξιλαροπόλεμος που έγινε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Παντελής Παντελίδης -προβλήθηκε ανάλογο video στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1- έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα.

”Ο Παντελίδης μου είναι πολύ συμπαθής, καλός τραγουδιστής, έχει ένα στυλ δικό του και πρέπει να είναι καλό παιδί. Όμως αισθητικά αυτή η εικόνα είναι για μένα η επιτομή του trash, της υποκουλτούρας, του κιτς και της υπανάπτυξης. Αυτό είναι η Ελλάδα που βλέπουν οι Ευρωπαίοι ειλικρινά και λένε ”Δεν πάτε στο δι@ολο, όχι στη δραχμή να πάτε, να πάτε στη μνα και στον οβολό”. Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας που βλέπουν οι Ευρωπαίοι και κάνουν εμετό. Η εικόνα της Ελλάδας που πάει και ζητάει δανεικά, που πάει ο Βαρουφάκης Πασχαλιάτικα στη Λαγκάρντ”, δήλωσε ο ίδιος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: ”Ξερνώ. Εγώ είχα πάει μια φορά έξω από αυτό το μαγαζί στου Ουγγαρέζου τα γενέθλια. Ήταν φίλος μου και είναι ακόμα, τον αγαπώ άσχετα που δε μιλάμε και είδα, κατάλαβα ότι ο κόσμος πάει για να ξεθυμάνει και δεν μου αρέσει. Δεν μπήκα. Δεν το κατηγορώ, εμένα δεν μου πάει αισθητικά. Μπορεί κι αυτοί να με θεωρούν μ@λ@κ@”.

Τι θέση όμως πήρε η Φαίη Σκορδά αλλά και οι υπόλοιποι συντελεστές του ”Πρωινό”; Δείτε το στο video που ακολουθεί:

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Τραγουδιστής του The Voice 2 ”τα βάζει” με τον παρουσιαστή: ”Ο Λιάγκας μου φέρθηκε πολύ σκάρτα”

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: ”Έχουμε προσωπικό θέμα με τους Καραμεροχαριτάτους”