CELEBRITIES

Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά πρώτη φορά για τον Αλέξη Γεωργούλη

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Τον τελευταίο καιρό δεν αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της. Παρόλα αυτά, κάνει μία εξαίρεση και μιλάει για τον Αλέξη Γεωργούλη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People. Η Τόνια Σωτηροπούλου ωστόσο, θέλει να απασχολεί με τη δουλειά της και όχι με την προσωπική της ζωή, η οποία στο παρελθόν έγινε άθελά της θέμα συζήτησης στα media.

“Μαθαίνω πολλά από τη συναναστροφή μου με τον Αλέξη”. Με τον Αλέξη Γεωργούλη είναι ζευγάρι εδώ και έναν περίπου χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, η Τόνια αποφεύγει πλέον να μιλάει για τα προσωπικά της. Από τα “συμφραζόμενα” αντιλαμβάνομαι πως η δημοσιότητα που πήρε η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει. “Έμαθα από την προηγούμενή μου σχέση και σε κα μία περίπτωση δεν θα έμπαινα πάλι στην ίδια διαδικασία” εξηγεί. Ο Αλέξης και η Τόνια γνωρίστηκαν πριν από οκτώ χρόνια, μέσω κοινής παρέας.

 

Της υπενθυμίζω μια ατάκα που είχε πει ο Γεωργούλης για εκείνη το Δεκέμβριο του 2013 στο Πρωινό mou , σε μια ερώτηση του Κωστόπουλου για το αν τα έχουν ή όχι. “Δεν τα έχω ακόμα με την Τόνια” ήταν η απάντησή του. “Ο Αλέξης έχει χιούμορ. Θαυμάζω το χιούμορ του. Είναι η ψυχή της παρέας. Μαθαίνω πάρα πολλά από τη συναναστροφή μου μαζί του και η συνεργασία μας είναι επιμορφωτική για μένα. Είναι δημιουργικός, με στόχους και προσήλωση σε ό,τι κάνει. Αυτό που ίσως αρκετοί δεν γνωρίζουν για τον Αλέξη είναι πως, εκτός από ηθοποιός, γράφει και σκηνοθετεί καταπληκτικά. Είναι αυθεντικός και πολυτάλαντος”.

Στις 28 Απριλίου θα γίνει 28 ετών. Πόσο κοντά είναι το ενδεχόμενο της δημιουργίας οικογένειας; “Προς το παρόν, δεν το έχω αισθανθεί. Το πιο βασικό για μένα είναι να βρίσκομαι σε έναν κλοιό ασφάλειας γύρω από τον ίδιο μου τον εαυτό. Πριν από οτιδήποτε άλλο, θέλω να κάνω τα επαγγελματικά βήματα που έχω ονειρευτεί. Ακόμα κι αν αποφασίσω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί, θέλω να ξέρω πως από την πλευρά μου θα είμαι απόλυτα καλυμμένη σε οικονομικό επίπεδο, ώστε να μπορώ να του προσφέρω τα πάντα. Δεν θέλω να εξαρτώμαι οικονομικά από κανέναν. Θέλω να πετύχω στη δουλειά και να εξελιχθώ”.

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Τόνια Σωτηροπούλου: Κάνει lip sync ως άλλη Britney Spears και ο Αλέξης Γεωργούλης την χειροκροτεί

Τόνια Σωτηροπούλου: Μοιράζεται μικρά tips για τέλεια επιδερμίδα και μαλλιά