CELEBRITIES

Η απίστευτη ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε γνωστή τραγουδίστρια: “19 χρονών ήσουν παρθένα;”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Είναι γνωστό, ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ιδιαίτερα αυθόρμητος στις ερωτήσεις που κάνει στους καλεσμένους του, αλλά και στις απόψεις που εκφράζει κατά καιρούς για θέματα επικαιρότητας.

Το βράδυ της Τετάρτης, στα «Καρντάσιανς» φιλοξενήθηκε η Ίνα Λαζοπούλου, η οποία μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική και το λόγο που επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο παρουσιαστής, λοιπόν, τη ρώτησε: «Ισχύει ότι όταν πήγες στην Αμερική, 19 χρονών, ήσουν παρθένα;».

Ποια ήταν η αντίδραση της τραγουδίστριας; «Ναι. Που τα ξέρεις εσύ αυτά; Μη χειρότερα… Η μάνα μου στα είπε; Τα είπε η μάνα μου στη μάνα σου; Ήταν αλήθεια. Η πρώτη μου ερωτική σχέση έγινε στην Αμερική. Αλλά αρκετά πιο μετά. Τι να κάνω; Χόρευα από το πρωί μέχρι το βράδυ, έτρεχα σε κάστινγκ, είχα δουλειές. Ήθελα να είμαι έτοιμη. Έπαιξε ρόλο και ο μπαμπάς. Τον είχα στο μυαλό μου, δεν ξέρω γιατί. Η σχέση πατέρα με κόρη είναι περίεργη. Ήμουν άνθρωπος που ήθελα να είμαι έτοιμη και να υπάρχει λόγος να κάνω κάτι. Όχι να το κάνω επειδή το έκαναν οι φίλες μου», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ο λόγος που επέστρεψα στην Ελλάδα ήταν ο πατέρας μου. Κάθε φορά, κάθε χρόνο, του έλεγα ότι θα γυρίσω. Εγώ έκανα καριέρα εκεί και δεν είχα σκοπό να γυρίσω. Η μητέρα μου με είχε πάρει μαζί στην Καβάλα με αποτέλεσμα να με χάσει ο πατέρας μου από νωρίς. Ήρθα λοιπόν κάποια στιγμή και κάτι έγινε κι έπρεπε να μείνω. Με έβαλε να ορκιστώ ότι θα μείνω στην Ελλάδα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Σμαράγδα Καρύδη και Παναγιώτα Βλαντή «μονομαχούν» για μια θέση στην καρδιά του Θοδωρή Αθερίδη

Σμαράγδα Καρύδη «Η ιδανική σχέση υπάρχει. Την έχω ζήσει. Μπορεί να τη ζω ακόμα»