CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Αρραβωνιάστηκαν

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Θεωρείται το πιο hot ζευγάρι της τελευταίας δεκαετίας. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, οι οποίοι επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κορούλας τους, πριν από σχεδόν ένα μήνα.

Πολλά έχουν γραφτεί για τη σχέση του ζευγαριού, ωστόσο ανέκαθεν η λαμπερή παρουσιάστρια κρατούσε χαμηλούς τόνους. Και αυτό το τήρησε και ακριβώς και ένα χρόνο νωρίτερα, όταν υπήρξε έντονη φημολογία ότι η ”ωραία Ελένη” αρραβωνιάστηκε τον άνδρα της ζωής της. Ισχύει ή όχι; Η αλήθεια έρχεται δια στόματος ενός πολύ κοντινού της προσώπου.

Πρόκειται για τον γέροντα και ηγούμενο της Μονής Παναχράντου στην Άνδρο, Ευδόκιμο. Το συγκεκριμένο σημείο το επισκέπτεται πολύ συχνά η Ελένη Μενεγάκη, για να πάρει την ευχή του, μιας και η πίστη της είναι βαθιά. Κάθε φορά που η παρουσιάστρια βρίσκεται εκεί προσεύχεται και ηρεμεί, μακριά από τις εντάσεις και τα άγχη της καθημερινότητας. Μάλιστα, οι σχέσεις που έχουν οικογενειακώς με τον ηγούμενο είναι τόσο καλές, που, όπως αποκαλύπτει άτομο του περιβάλλοντος της παρουσιάστριας, κάθε φορά που εκείνος έρχεται στην Αθήνα τους επισκέπτεται στο σπίτι τους στα Μελίσσια, όπου αρκετές φορές τον φιλοξενούν.

Σε επικοινωνία που είχε το περιοδικό ”Secret” μαζί του, όταν αναφέρθηκε το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, ο ηγούμενος αμέσως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, εκφράζοντας, πέρα από την αγάπη που της έχει, την εκτίμησή του, αφού έχει ιδιαίτερη συμπάθεια σε όλη την οικογένεια και το μόνο που θέλει είναι να ακούει πως όλοι τους είναι καλά και χαρούμενοι.

Ο γέροντας Ευδόκιμος είναι πολύ αγαπητός από τους κατοίκους του νησιού, και όχι μόνο, καθώς επιτελεί μεγάλο έργο και είναι ίσως από τους λίγους μοναχούς που καταφέρνουν με τον χαρακτήρα τους και τον τρόπο τους να παρακινούν ανθρώπους όλων των ηλικιών να ακολουθήσουν τον δρόμο του Θεού. Γνωρίζοντας την αγάπη της Ελένης για το συγκεκριμένο μοναστήρι, αλλά και την πολύ καλή και ζεστή σχέση που έχει με τον ηγούμενο Ευδόκιμο, δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τα όσα είχαν ακουστεί για αρραβώνα του ζευγαριού πριν περίπου από έναν χρόνο, κάτι που ο ίδιος μας επιβεβαίωσε, θεωρώντας το ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για ένα ζευγάρι! ”Είναι γεγονός. Τους αρραβώνιασα, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα άλλο”, μας είπε ο γέροντας Ευδόκιμος, που υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο, όπως λένε και οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, τον λόγο του Θεού.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο της μήνυμα είκοσι σχεδόν ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Μπήκε στο ρόλο: Ο Μάκης Παντζόπουλος σε σχολική εκδήλωση της κόρης της Μενεγάκη αντί για την Ελένη