CELEBRITIES

Δ. Ουγγαρέζος: “Πήρα τον Λιάγκα για να ακούσω τη φωνή του και το έκλεισα”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Τελικά οι ανδρικές φιλίες είναι και οι πιο δυνατές, όπως αποδεικνύεται. Κάτι τέτοιο μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς, όταν θα διαβάσει την συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε Κυριακάτικη εφημερίδα, και αναφέρθηκε στην πολύκροτη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα. Οι δύο άντρες που ήταν κολλητοί φίλοι, εδώ και δύο χρόνια είχαν απομακρυνθεί, όταν τηλεοπτικά χώρισαν οι δρόμοι τους.

Μετά από τυχαίες συναντήσεις και προσπάθειες, οι δύο παρουσιαστές ξαναμίλησαν και ο πάγος έσπασε για τα καλά. Σήμερα οι σχέσεις τους είναι σε καλύτερο σημείο. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μίλησε στο “Πρώτο Θέμα” και αποκάλυψε ότι, κατά το παρελθόν, έπαιρνε τον Γιώργο Λιάγκα με απόκρυψη για να ακούσει τη φωνή του το βράδυ: “Μια φορά, ξημερώματα και το έκλεισα αμέσως. Ηχογράφησα όμως τη φωνή του, να ακούω το “ναι”. Ξέρεις κάτι; Όταν οδηγούσα για να πάω στην εκπομπή και περνούσα από τη Βάρης-Κορωπίου με πονούσε μέσα μου όποτε έβλεπα την πινακίδα που οδηγούσε στο στούντιο. Έβαζα πολλές φορές βιντεάκια μας στο YouTube για να βλέπω τα σκηνικά με τον Γιώργο που γελούσαμε. Όταν ένιωθα νοσταλγία, έβλεπα κάποιες φωτογραφίες από διακοπές μας”.

Προφανώς ρωτήθηκε για το τηλεφώνημα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, κι όμως η απάντησή του μας εξέπληξε όλους. Και δεν είναι περίεργο, αν οι δύο άντρες, όχι απλά συνεργαστούν ξανά ή βρεθούν με τη νέα σεζόν στην ίδια τηλεοπτική στέγη, αλλά αν ξαναχτίσουν την τόσο θερμή φιλία που είχαν. Ο χρόνος θα δείξει, αρκεί να υπάρχει καλή πρόθεση…

Το παραπάνω απόσπασμα διαβάστηκε στον αέρα του Πρωινό. Ποιά ήταν όμως η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα και πως σχολίασε τις δηλώσεις αυτές τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής;

Δείτε το video που ακολουθεί και θα πάρετε την απάντησή σας:

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Βαρύ πένθος για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου: Κερδοσκοπικός κανιβαλισμός στο βωμό των περισσοτέρων διαδικτυακών “χτυπημάτων”