CELEBRITIES

Α. Βίσση για Δ. Βανδή: “Δεν μιμούμουν εγώ, άλλος το έκανε, αλλά εμένα ρωτούσαν”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση, ”Οι καμπάνες του Edelweiss” που παρουσιάζει στο Pantheon, η Άννα Βίσση παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην κόντρα με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο δημοσιογράφος επισημαίνει στην τραγουδίστρια, ότι οι περισσότεροι της χρεώνουν τρία λάθη, ένα από τα οποία θεωρείται και η κόντρα της με τη Βανδή. ”Ούτε αυτό ήταν δική μου ευθύνη ή επιλογή. Αυτό είναι του κόσμου. Εγώ δεν ανέφερα ποτέ στη ζωή μου το όνομα που είπες. Με ρωτούν. Αν δεν απαντήσω, θα με πουν κομπλεξική. Αν απαντήσω άσχημα, θα πουν ότι με νοιάζει. Αν απαντήσω καλά, θα με πουν ψεύτρα. Το απέδωσε τέλεια ο Billy Bob Thornton στις Χρυσές Σφαίρες. ‘Ό,τι και να πω, θα μπλέξω. Οπότε, ευχαριστώ”’.

Υπήρξε κόσμος που έβγαλε χρήματα από αυτή την ”κόντρα”; H Άννα Βίσση εξομολογήθηκε στον Πάνο Γιαννακόπουλο και το περιοδικό Εγώ weekly: ”Δεν γνωρίζω. Δεν μιμούμουν εγώ, άλλος το έκανε, αλλά εμένα ρωτούσαν. Άρα, η δική μου θέση ήταν δυσκολότερη”.

Όσο για το χαρακτηρισμό της ”απόλυτης” που της προσδίδουν, σχολίασε: ”Πιστεύω στο ”απόλυτο” σε κάποιες περιπτώσεις. Για μένα αυτό είναι ένας ματαιόδοξος τίτλος. Ο τρόπος όμως που το λένε δεν παύει να αποτελεί μια ωραία φιλοφρόνηση. Εμένα με νοιάζει να ζω, να τρώω τα μούτρα μου αν τύχει. Το γεγονός ότι έπειτα από 40 χρόνια γεμίζω θέατρα και ο κόσμος σηκώνεται για να με χειροκροτήσει σημαίνει είτε ότι τα λάθη μου ήταν συγχωρητέα, είτε ότι δεν ήταν τόσο σημαντικά ή ότι δεν άλλαξαν την αξία μου”.

Οι δηλώσεις της Άννας Βίσση σχολιάστηκαν, όπως ήταν φυσικό, στο ”Πρωινό”. Ο Θέμης Γεωργαντάς είπε χαρακτηριστικά: ”Πόσο λάθος να μη λέει το όνομα. Και παλιό. Η Δέσποινα δεν πρόκειται να απαντήσει σε αυτό”, ενώ η Φαίη Σκορδά εξέφρασε τη δική της οπτική: ”Το συνεχίζεις όταν το απαντάς αυτό. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κόντρα”.

Τέλος, και ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση, επισημαίνοντας: ”Υπάρχει ξεκάθαρα κόντρα. Βγαίνει και λέει μια λέξη ”απαξιώ”. Είναι η πρώτη φορά που μία από τις δύο μιλά ουσιαστικά για κόντρα με την ”απαξίωση”. Η Δέσποινα δεν πρόκειται να απαντήσει ποτέ”.

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Οικονομόπουλος ταξιδεύουν για Θεσσαλονίκη: Πότε ξεκινούν τις εμφανίσεις τους;

H Δέσποινα Βανδή ξαναχτυπά: ”Ήρθε στο μαγαζί ο γόης”