CELEBRITIES

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Paris Hilton μπορείς να το δεις και από τον Άρη

O Chris Zylka είναι ο πρίγκιπας που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Paris Hilton και - απ' ό,τι φαίνεται - θα την παντρευτεί. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και οκτώ χρόνια, αλλά είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο.

Ενώ βρίσκονταν στο Aspen για ένα ταπεινό σαββατοκύριακο, ο Chris γονάτισε και άνοιξε ένα μικρό κουτάκι. Η Paris τυφλώθηκε, μάλλον και κανονικά, και έπεσε στην αγκαλιά του έχοντας πρώτα πει το “ναι”.

Στη συνέχεια ανέβασε τις απαιτούμενες – ή και περισσότερες από αυτές – φωτογραφίες στο instagram, ώστε να μας ενημερώσει για το χαρμόσυνο γεγονός, αλλά και να μας δείξει το δαχτυλίδι της. Και να μην το έδειχνε δηλαδή, δεν γινόταν να μην το δούμε.

«Είπα το “ναι”! Είμαι τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη που αρραβωνιάστηκα τον έρωτα της ζωής μου, τον καλύτερό μου φίλο και το άλλο μου μισό. Είναι τέλειος για μένα με κάθε τρόπο. Αφοσιωμένος, πιστός, με ευγενική καρδιά και με νοιάζεται. Νιώθω το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Είσαι το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Σ’ ευχαριστώ που μου έδειξες ότι τα παραμύθια είναι αληθινά

The most romantic moment of my life! #Engaged

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

Το κόσμημα αυτό κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια αφού φέρει ένα διαμάντι 20 καρατίων. Φυσικά το twitter δεν θα το άφηνε ασχολίαστο.